ВИП-овете

- реклама -

СЪКВАРТИРАНТИТЕ РАЗБРАХА КОЙ КАКВО Е ГОВОРИЛ ЗАД ГЪРБА ИМ

ВИП-овете вече знаят и какво мислят за тях зрителите на предаването

 

  Новата седмична мисия, с която Съкварирантите се борят за бюджета на Къщата, е изготвянето на собствена новинарска емисия във VIP Brother Channel. Десет дни преди финала на шоуто VIP Brother реши, че всички трябва да са с открити карти и горещите новини са точни цитати на Съквартирантите, които са говорили зад гърба на някого в Къщата. Водещите на емисията новини от Къщата са Орлин и Никол. За тяхна изненада те прочетоха точни реплики на Къци, Златка, Камелия и Надежда по адрес на останалите Съквартиранти и така на всички стана ясно кой, какво е говорил зад гърба им.  От емисията всички разбраха, че Къци коментира негативно много от ВИП-овете и особено Златка, за която той твърди, че е агресор, без култура и нервните й кризи са театър. Изказванията на Къци, които всички Съквартиранти чуха в новините на VIP Brother, окончателно развалиха отношенията на шоумена с всички в Къщата.

В рамките на мисията VIP Brother Channel ВИП-овете създадоха и най-новото хитово куиз шоу “Гласът на феновете”. През последните няколко дни VIP Brother проведе онлайн анкета във Facebook страницата на предаването / https://www.facebook.com/vipbrother.bg/ с въпроси за всички Съквартиранти, в която се включиха 35 608 зрители. Като състезание помежду си, Златка и Къци трябваше да отбележат възможно най-много съвпадения с мнението на участниците в онлайн анкета с въпроси за Съквартирантите. В студиото на  “Гласът на феновете” в Изповедалнята Златка и Къци отговаряха на въпроси като: Кой е най-забавният Съквартирант в Къщата?; Кой е най-големият манипулатор в Къщата? и Кой е най-смешният Съквартирант?. В състезанието победител стана Златка, която успя да уцели най-много от отговорите на феновете на предаването.

Междувременно Къци реши да отвърне на номерата на Съквартирантите, като от своя страна започна да прави номера на жените в Къщата.

В своето коварно отмъщение той реши да изсипе шепа смляно кафе в косата на Никол и Камелия. Това предизвика бурен скандал в Къщата, в който Къци осъзна, че вече няма нито един Съквартирант на своя страна. Камелия и Никол не оставиха безнаказано среднощното отмъщение на Къци, заради което двете се събудиха с кафе с косите. На 51вия ден Къци окончателно се превърна в единак, докато всички други, въпреки различията си вече са едно голямо семейство. Всички са единодушни, че Къци е егоцентричен егоист, който се интересува само от победата в шоуто.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -