VIP BROTHER

- реклама -

МАРИАНА ПОПОВА НАПУСНА КЪЩАТА НА VIP BROTHER

Орлин Горанов и Тити Папазов искат да кумуват на Мариана и Ханес

 

  Мариана Попова е поредният Съквартирант, напуснал VIP BROTHER 2012. В понеделник вечер зрителите на Нова ТВ гласуваха за оставането на Златка, Къци или Мариана в шоуто. Най-малко гласове събра Мариана, като шоуто в понеделник напусна и нейният годеник Ханес. Двамата издържаха успешно теста на връзката си, като успяха да отговорят единодушно на повечето от въпросите, чиято цел бе да проверят доколко се познават. Другите двама номинирани – Златка и Къци, също се справиха отлично с изпитанията си в “Училище за звезди”. Златка успя поне за ден да сдържи нервните си изблици, а Къци преодоля суетността си и се превърна в продавач на хот-дог в Южния парк в София. Задачата му бе да остане анонимен през цялото време. Докато Къци изпълняваше прилежно мисията си, по ирония на съдбата, най-големият му враг в Къщата – Юлиан, се разхождаше в парка и реши да си купи хот-дог. На срещата, която бе голяма изненада и за двамата, Юлиан веднага разпозна Къци, въпреки професионалната му маскировка.

Освен Мариана, по време на живото предаване в понеделник вечер от шоуто си тръгнаха и двамата гост звезди – Любо Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

 

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев бяха Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана. 

- реклама -