Текстът на писмото на Влади до баща му Стефан Данаилов

- реклама -

Влади Данаилов и Ирен Кривошиева са третите изгонени от 2012

Бони получи шестица на изпита по история с Иван Гарелов

 

  Ирен и Влади получиха само 22.1% от позитивния зрителски вот и станаха третите изгонени от шоуто. В днешното “Училище за звезди” личното предизвикателство за двамата бе да се срещнат с деца лишени от родителска грижа от дома в Драгалевци, където Влади вдъхна надежда на децата. За Ирен това се оказа истинско изпитание и тя призна, че преживяването я убива, защото знае, че проблемът със сираците “няма оправяне”. Според нея, едно дете с този старт има много малък шанс да навакса пропуснатото от родителите.

Влади смята, че домът за деца, лишени от родителска грижа, е “раят на земята, защото е пълен с ангели”. След срещата, Владо написа откровенно писмо до баща си, което зрителите ще чуят тази вечер в Big Brother Live.

  Текстът на писмото на Влади до баща му, Стефан Данаилов:

 “Обичам те татко! Ти си велико дете на Бог, радвай се на голямата си душа и сърце. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил , не съм искал да те нараня. Следвам си сърцето винаги. Аз съм във великата любов – светилната на Бог. Ела да се обичаме завинаги. Имам само едно желание – да си добре, да си лек и винаги пълен с любов, надежда, блаженство и радост. Да знаеш дълбоко в теб, че те обичам . Не държа камъни от миналото, аз те разбирам – изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти. Бъди лек, обичам те! Бог в теб, с теб и аз съм с теб винаги”.

   След като прочете писмото в Изповедалнята, Влади обясни, че иска баща му винаги да знае, че го обича и да не се притеснява от него и неговото същестуване. В откровен разговор в Къщата Ирен признава, че е извела Влади от България, когато той е бил на 1 година, за да не пречи на семейството на Стефан Данаилов и по тази причина е била 22 години в изгнание в САЩ. Със сълзи на очи, Ирен обясни на Влади, че според нея той таи обида към баща си, тъй като двамата не са се виждали с години и Влади има усещането, че е бил изоставен от биологичния си баща.

  Мисията на Бони тази седмица бе да научи три урока по история, като за целта прекара един ден в елитна столична гимназия. Тя се справи блестящо със задачата и успя да отговори на всички въпроси зададени от журналистът Иван Гарелов, който бе впечатлен от нейният напредък.

 

 VIP Brother реши да провокира Ники с тема, изключително важна за него – за достойнството и отношението му към ромите. Ники изкара цяла смяна с работници, които почистват улиците на София, за да види как си изкарват парите с честен труд.

Видимо напрегнат, Николай се появи в ромската махала, с работен костюм на хората от чистотата и коментира, че от това по-надолу няма.  Според него, именно Бони трябва да носи отговорност за етническото напрежения в Къщата. След работния ден, Ники бе поканен в дома на Вальо, един от работниците и трябваше да сготви за цялото му семейство.

 Гости на Ники Кънчев в студиото на живото предаване тази вечер бяха: Софи Маринова и Катето Евро, които подкрепиха Бони. Ники беше защитаван от кметът на Каварна Цонко Цонев и Ивайло Караньотов. За Ирен и Владо се застъпиха Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Жан-Жак Ано е почетен председател на Синелибри 2020

Задава се шестото издание на Международния кино-литературен фестивал Синелибри, който и тази година няма да разочарова ценителите на първокласното кино. Освен че предвижда стегната...

Звезди пеят за благотворителната гала на Строителните Оскари

Търг с картини на стари майстори ще подкрепи SOS Детски Селища България Легенди на поп музиката ще пеят по време на гала-вечерта за десетото...

Ричард Алибегов: С намаляването на ДДС-то за заведенията премиерът спаси 70% от бранша от фалит

„Няма да има повторно затваряне на заведенията заради повишаващия се брой заболели от коронавируса в последните дни“, това заяви в предаването „Европа сутрин“ председателят...

Задръстване край Бургас заради катастрофа – 27.09.2020

Материалът Задръстване край Бургас заради катастрофа – 27.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

169 са новите случаи на коронавирус в България, няма починали жертви на заразата

169 са новите случаи на коронавирус у нас, регистрирани през последното денонощие. Направените писиар тестове са 2710 PCR, сочат данните на Единния информационен портал....

Земетресение от над 5 по Рихтер се усети и в България тази нощ

Земетресение в Егейско море с магнитуд 5,2 по Рихтер се усети и в България тази нощ около 2 часа. Епицентърът на земетръса с магнитуд от...