VIP Brother

Съквартирантите подозират, че Люси има връзка със Софи

 

Певицата e подложена  на кръстосан разпит, но отрича всичко докрай

 

  След много тайни разговори и подозрения в Къщата, Мариана реши да извика Люси на разпит в Спалнята, където пред смутения поглед на останалите Съквартиранти й заяви: “Ние мислим, че Софи е твоето гадже”. На този директен коментар Люси отговори, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни. До откровенния разговор се стигна след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи/Камелия в Къщата и връзката й с Люси. Наясно какво я чака, още преди да влезе в Спалнята, Люси потърси подкрепата VIP Brother, но той реши да остави певицата да се справи сама в създалата се ситуация.

 

Убедена, че двете имат връзка е Мариана, която дори призна, че преди да влезе в шоуто е чула, че Люси ще участва със своята половинка. Мариана уверено излага пред Съквартирантите своята теза – двете имат удивително еднакъв стайлинг, еднакви татуировки и близостта им вече е очевидна. В подкрепа на теорията, че Софи има тайна мисия се изказа и Никол, която подозира, че репортажът, който Съквартирантите изгледаха при влизането на Софи е манипулиран. Като кадър на Нова телевизия красавицата е убедена, че подобна новина никога не би намерила място в централна емисия “Календар”. Къци също е на мнение, че новинарският репортаж е скалъпен. Орлин и Златка споделят техните съмненния, докато единствено Криси Патрашкова се опитва да отклони разговора в посока на историята с немския принц, като нарича догадките за връзката на Люси и Софи “теория на конспирацията”.

Кулмнацията на деня изпълнен с интриги и догадки събра всички Съквартиранти в Спалнята, където те внимателно разпитват Люси. Певицата разпалено отрече всякаква връзка със Софи/Камелия, но потвърди, че двете наистина си приличат като външен вид и поведение. След като Софи/Камелия свали аристократичните дрехи, с които влезе в Къщата, и започна да се облича точно като Люси, Жените в Къщата веднага забелязаха рязката промяна. За да отвлече вниманието на останалите от приликата й с Люси, Софи отново сложи по-дамски и класически дрехи. Това, разбира се, не остана незабелязано и предизвика още повече коментари.

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката по разкриване на мисията на Софи беше Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, като я обвини в недобронамереност, а дори защити и Влади от нейните нападки.

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще й даде ли VIP Brother шанс да остане в Къщата , ще стане ясно до края на тази седмица.

 

 VIP Brother 2012, от понеделник до събота от 20:00 часа само по Нова телевизия

 

Start typing and press Enter to search