VIP BROTHER 2012

- реклама -

ЗЛАТКА, НИКОЛ И ЮЛИАН НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ ОТ VIP BROTHER 2012

Като капитан на спечелилия отбор Мариана еднолично номинира Юлиан, Съквартирантите номинираха Златка

 

Верен на стила си винаги да изненадва, тази вечер VIP Brother за пореден път  провокира своите фенове – както и в предишни издания на формата, от днес зрителите вече не спасяват звездите, а със своя отрицателен вот, ги гонят от Къщата. По този начин те ще имат възможност да решават съдбата и на тези, които не харесват и които според тях не заслужават да продължат напред в шоуто. С този свой ход, VIP Brother отново доказа, че е големият господар в Къщата и единствен има право да променя правилата без предварителни предупреждения и обяснения.

 Капитанът на отбора, победител в елиминационните игри, Мариана полуи правото да посочи тези, които ще получат имунитет. Тя избра Къци и Орлин.  Никол е автоматично номинирана за изгонване. Номинирани тази седмица, след открит вот в Къщата са и Златка и по еднолично решение на Мариана – Юлиан. Така за оставане в Къщата ще се борят Никол, Златка и Юлиан.

Благой номинира Златка с мотива, че тя не се чувства добре в Къщата, тъй като все още има чувства към него. Номинацията на Благой взриви обстановката, след като Златка за пореден път не издържа и плака в Двора.

 Златка и Никол се притесняват за здравословното състояние на Фънки и смятат, че той е депресиран. За да му помогнат да излезе от Къщата, двете се наговориха да го номинират. Тъй като това е нарушение на правилата на шоуто, VIP Brother даде имунитет на Фънки за номинациите тази седмица. Самият той призна в Изповедалнята, че физически се чувства добре. За втори път този сезон номинациите между Съквартирантите бяха не тайни, в Изповедалнята, а очи в очи. ВИП-овете се изправиха един срещу друг и да мотивираха пред избрания от тях участник, защо го номинират.

 На живо в студиото, за да обсъдят номинациите и отношенията в Къщата, гости на Ники Кънчев бяха изгонената в понеделник Криси Патрашкова, водещата Ирина Тенчева, Крум Савов и Петьо Блъсков. 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -