VIOLETTA IL CONCERTO

- реклама -

Violetta_Il_Concerto_Milan_1_Дисни обяви вълнуващото завръщане на хитовата поредица „Виолета“

Зрителите ще видят и концерт от европейското турне „VIOLETTA IL CONCERTO“ – по кината в България от 13-ти юни

The Walt Disney Company днес съобщи, че започва снимките на третия сезон на нашумелия хитов сериал „Виолета“. За пореден път компанията събра международния си екип, воден от аржентинската актриса Мартина Стоесел, в ролята на Виолета. Поредицата е първата игрална продукция, създадена от Дисни Ченъл Латинска Америка и Дисни Ченъл – Европа, Близък Изток и Африка, заедно с aржентинската продуцентска компания „Pol-ka“.

От детския канал също обявиха, че ще пуснат 90-минутен специален концерт с избрани кадри от мега турнето на Виолета  – VIOLETTA IL CONCERTO в Европа, което ще бъде по кината в България от 13-ти юни 2014. Гигът е заснет в „Mediolanim Forum” в Милано с участието на 12 от членовете на екипа на лентата. Освен сценичните изпълнения, Дисни Ченъл ще позволи на феновете на „Виолета“ да надникнат зад кулисите, по време на живите концерти. Зрителите ще усетят вълнението на звездите, подготвящи се да се качат на голямата сцена, но също ще станат свидетели как арстистите се забавляват в свободното си време.

„Виолета“ завладя Европа с повече от 38 милиона фенове и отличен рейгинг, нареждащ сериала на първо място в десет държави, сред които Франция, Испания, Дания, Швеция, Норвегия, Португалия, Полша, Унгария и Румъния. В Испания и Италия шоуто е по-търсено в YouTube от изпълненията на Лейди Гага и Кейти Пери.
В третия сезон отново ще проследим учениците от Студио „Ритъм“ и, въпреки че вече са по-големи, те имат още какво да научат. Първата серия започва с края на тяхното триумфиращо турне с YouMix в Европа и завръщането им в Буенос Айрес, за последна година в старите си класове. След успеха на групата, довел до промяна в личните мечти и амбиции на всеки от членовете й, формацията започва да се разпада. Грегорио решава да открие ново студио, което конкурира „Ритъм“, привличайки на своя страна някои от съучениците си.
„Развълнувани сме, че започваме излъчване на третия сезон на хитовия тийн сериал. Продукцията се възприема изключително добре от зрителите и успехът й се дължи на интригуващите персонажи, вълнуващата история и талантливия, креативен международен екип“, сподели Масиеж Брал, вицепрезидент и генерален мениджър на Дисни Ченъл за Централна и Източна Европа. “От самото начало беше ясно, че „Виолета“ има потенциал да стане един от най-успешните сериали на Дисни.

Музиката и танците, разказващи историята, както и живите изпълнения на актъорите по време на концертите, позволяват на Дисни да изрази дълбочината на връзката между „Виолета“ и публиката. Завладяни от феноменалната реакция на феновете по време на живите концерти в Испания, Италия и Франция, “Специалният концерт“ ще даде възможност на феновете на „Виолета“ в цяла Европа, да видят любимите си звезди, изпълняващи любимите им песни на сцената“.
За компанията Walt Disney в Европа, Близкия изток и Африка:
The Walt Disney Company (TWDC) е водеща международно диверсифицирана компания за семейни развлечения и медии с 5 бизнес сегмента: паркове и курорти, студиен ентъртейнмънт, медийни мрежи, потребителски продукти и интерактивна медийна група.
През юни 2013 г., Disney Channels се класират в топ 3 на детски канали с деца, в 12 от общо 16 пазари , като се нарежда # 1 в Португалия , Полша , Унгария и Румъния. Disney Channel продължават бързо да разширява дейността си в нови пазари в региона , които играят ключова роля при въвеждането на марката Disney за нови потребители.
TWDC за Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА) е представена в региона вече 70 години в над 23 страни и има повече от 5500 служители. Дисниленд Париж отвори през 1992 г. и днес е туристическа дестинация #1.
Излъчват се 60 канала с марката Disney (Disney Channel, Disney XD, Playhouse Disney, Disney Cinemagic и Toon Disney) на 23 езика в 118 страни, които достигат до повече от 76 милиона домакинства в регион EMEA. Богатият набор от адаптирани към местния потребител продукти на Disney се предлага на специализирания и масовия пазар, както и в над 100 магазина Disney във Великобритания, Испания, Италия, Франция и Португалия. Новото концептуално решение за магазин, наскоро лансирано в няколко европейски града, предлага незабравимо магическо преживяване, на което цялото семейство да се наслади.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Полусезон Есен 2020/2021 на Софийската филхармония вече е в продажба

В онлайн пресконференция  маестро Найден Тодоров обяви акцентите от полусезон Есен 2020/2021 на Софийската филхармония. Сезонът, който претърпя промени заради пандемичната обстановка, ще започне...

„Пътят до трапезата“ представя Националният етнографски музей

Новата изложба провокира посетителя с богато съдържание и интерактивен подход   „Пътят до трапезата“ е името на новата изложба в Националния етнографски музей, която беше открита...

Доц. Мария Стаевска: Отдалечаването от природата увеличава алергиите

Стерилният начин на живот и отдалечаването от природата увеличават честотата на алергиите. Това заяви в интервю за БГНЕС доц. д-р Мария Стаевска,...

Борислава Петрова: С творчеството на Вазов се възвръщаме към Родината и корените си

Иван Вазов винаги ще бъде актуален. Трябва да познаваме Вазов, творчеството му. По този начин ние се възвръщаме към Родината, корените си....

Стената-хотел на Алепу продължава да генерира обществено недоволство

Спорното строителство в природни обекти продължава да бъде сред основните причини за обществено недоволство, предаде репортер на БГНЕС. /БГНЕС

Фандъкова: Има oколо 700 сигнала на телефон 112 след бурята в София

„В момента има 5 трафопоста със спряно електроподаване в няколко квартала. До обяд електричеството ще бъде възстановено. Около 700 сигнала са подадени...