Виктор взриви социалните мрежи

- реклама -spot_img

Виктор

Рапърът който взриви социалните мрежи с любовна песен!

Рапарът Виктор ,който преди време издаваше музика под друг псевдоним и съвместни проекти заедно с Big Sha изненада феновете на рап стила с балада посветена на любовта и на една специална жена.
Проекта се казва “Ако това си ти”  и още в деня на премиерата се изкачи към първите позиции в топ 40 българска музика на Vbox7.
Във видеото взима участие скеси моделът Атина Иванова от Варна , а режисъор на клипа е Bashmotion , който е заснел едни от най-големите хитове на новата модерна музика в България , като Мария Илиева , Графа и много други.
Музиката и аранжимента са дело на Jo от “Лошите” , а текста е дело на Виктор.
За новия си проект рапарът сподели:
“Винаги съм искал да посветя песен на някоя специална жена.
Когато музата дойде и идеята назря се срещнах с композитора Jo с който облякохме идеята ми в ноти . Радвам се ,че в негово лице открих съмишленик с общи разбирания за музиката . Смятам ,че музиката трябва да носи позитивно послание и преди да я представиш на хората да  я почувстваш самият ти , като артист .
Bashmotion е човека , който режисира видеото . Той е много талантлив в сферата си  , когато завършихме песента и я чух напълно готова , знаех че той е моя вочек с който ще успеем да направим видеореализацията на клипа такава каквато я искам . ”

Снимка : личен архив /Виктор

- реклама -spot_img