Vienna Mozart Orchestra

- реклама -

Vienna Mozart OrchestraВИЕНСКИЯТ ОРКЕСТЪР РАЗВЪЛНУВА БЪЛГАРИЯ!

Невероятна еуфория създадоха Vienna Mozart Orchestra вече в три български града – Велико Търново, Варна и Бургас. Залите и в трите града бяха препълнени. Хора стояха пред вратите, за да чуят поне малко от изпълненията на истинските професионалисти в класическата музика. Най-интересното, обаче беше вътре. Диригентът Андраш Дийк създава едно истинско шоу, като провокира публиката не само да се наслаждава на прекрасната музика, но и да се смее с глас на предизвикателствата, които той поставя пред тях. След концертите самият диригент даде автографи и се засне с всеки един, който поиска да съхрани този невероятен момент във времето. Досега в България не е виждано такова шоу – смесица от изключително професионална и изтънчена музика, автентична обстановка и създаване на игра с публиката, като импровизация, която е различна всеки път!
Заповядайте да се насладите на това невиждано досега у нас изкуство, което ще изпълни сърцата и ще зареди аудиторията с вълнуващо празнично настроение.
Концертът в София ще бъде на 14 декември, петък, от 18 часа, в зала 1 на НДК! Поради големия интерес концертите в София ще са два.
Концертът се осъществява под почетния патронаж на посланика на Австрийското посолство в България негово превъзходителство г-н Герхард Райвегер.
Билетите са в продажба на промоционални цени от 30 до 60 лева и ВИП от 80 лева! Можете да ги закупите от касата на НДК, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.

- реклама -