Видео послания за любовта и виното само в Paradise Center

- реклама -spot_img

22

      В най-горещия месец на любовта и виното в  Paradise Center ви очаква ВИДЕО ФАБРИКА, в която може да запишете вашето специално послание. От 4 до 14 февруари изненадайте своя любим човек с кратко видео или го поздравете за деня на виното. Специалната инсталация ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE ще работи за вас всеки ден от 12:00 до 15:00 и от 18:00 до 21:00 часа ,а събота и неделя от 12:00 до 21:00 часа. В рамките на 5-минути ще имате възможност да запишете вашата видео изненада и да участвате за голямата награда Спа уикенд за двама в комплекс RIU PRAVETZ. PARADISE CENTER ви предизвиква да развихрите вашето въображение и талант,като отбележите по един романтичен и нестандартен начин деня на любовта и виното. Най-смелите участници ще имат шанса да спечелят страхотни награди.

ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE „Вино и любов” ви очаква, заповядайте при нас, за да се забавлявате и първи да отправите вашето послание.

Следете официалната ни страница във Facebook, за да гледате първи най-забавните клипове на ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE и да научавате първи всичко за Деня нa влюбените в Paradise Center.

Paradise Center

- реклама -spot_img