Видео на българския скейтбордист Део Катунга трупа милиони гледания по света

Видеото на Део Катунга, който от 5 години живее и кара професионално скейтборд в Германия, в момента се гледа от милиони хора по света

Део Катунга е част от отбора на българската марка за дизайнерски чорапи Stinky Socks, като я представя на състезания в Германия. Именно там преди 10 дни бе заснет клипа, който в момента е публикуван в Instragram и facebook страниците на най-големия спортен канал ESPN и вече има близо 4 милиона гледания за по малко от 24 часа. Под самото видео има коментари на звезди от NBA и NFL като Вон Милер, известния лайнбекър на Денвър Бронкос, който коментира колко е трудно това, което нашенецът е направил.

Клипът бе заснет на последното състезание  в Мюнстер, Германия, в което Део бе предизвикан в нестандартно състезание по прескачане на бирени кегове. Той успя да прескочи рекордните 13 броя.

В момента видеото се намира освен на официалната страница на ESPN и в световната страница на мъжкото списание Esquire, instagram профила на Amazing Videos и още много.

Видеото може да видите на приложените линкове:

https://www.instagram.com/p/BlLUJ3jDXGC/?taken-by=espn

https://www.instagram.com/p/BlL7yNcBrhe/?taken-by=esquire

https://www.stinkyfamily.com/deo-katungas-clip-getting-viral-over-espn/

Stinky Socks e основава през 2011 г. от Христо. Мотото, което следват, е Born in Bulgaria raised in the world by the #stinkyfamily (Родени в България, отгледани по цял свят от #stinkyfamily) и това се потвърждава от факта, че най-известните чорапи за спорт и лайфстайл се продават на шест континента. Зад бранда стоят редица професионални сноубордисти, фотографи и артисти, които носят българските чорапи и заснемат активностите си с тях.

Повече информация за Stinky Socks: http://www.stinkyfamily.com/

- Advertisement -