Веси Бонева озвучава на български хитовата холивудска продукция „Ледена епоха: Континентален дрейф“

- реклама -spot_img

Чаровната Веси Бонева се превъплати в бебе мамутче

Веси Бонева стана част от актьорския екип, който озвучава на български героите от хитовата холивудска продукция „Ледена епоха: Континентален дрейф“. Талантливата певица е гласът на малкото мамутче Прасковка, появило се в края на предишната част от детската поредица. Това е дебюта на младата изпълнителка в говорния дублаж на филм. Зад гърба си обаче, Веси има няколко изпявания на песнички в детски филми като „Малката русалка“.
„Едно е да застанеш зад микрофона и да запишеш песен, съвсем различно е да записваш глас за филм. Трябваше да размахвам ръце, да скачам и дори да тичам, за да се получат всички звуци реални. Беше много интересно и забавно!“ разказва Веси за звукозаписа.
Докато „Ледена епоха: Континентален дрейф“ е начело на най-гледаните филми в страната, Веси Бонева продължава работата по своите проекти. Цяло лято младата изпълнителка има участия в клубовете из България и Македония. Следващите места, където може да бъдат чути песните от албума й “Work of Art” са La Cubanita, София на 21 юли, Planet Club във Варна на 27 юли, Planet Club в Св. Влас на 28 юли и Hacienda Beach, Лозенец на 2 август.

- реклама -spot_img