Върнаха Пенка инкогнито в Тъмницата

- реклама -

VELINA_KRAVВърнаха Пенка инкогнито в Тъмницата

Скандалите за хигиената в Двореца на „Мис България 2013” се разрастват

 

Зрителският вот посочи ромката Пенка за първото изгонено момиче от Замъка на „Мис България 2013” в елиминационния лайф на шоуто във вторник вечер по TV7. Огненият характер на претендентката от Ботевград и хъсът й за победа се оказаха нейното най-силно оръжие и Пенка получи втори шанс да си извоюва място сред финалистките на най-красивото шоу в българския ефир. Смуглата хубавица с карибско тяло беше върната инкогнито в Тъмницата, където я очакваха наказаните близначки Моника и Вероника. Двете бяха изпратени зад решетките защото нарушиха регламента на шоуто и два пъти гласно обсъждаха номинациите.

Сега пред Пенка стои предизвикателството да предаде на русенките хъса си за победа и силната си мотивация за спечелване на короната докато трите обитават Тъмницата. От успеха на задачата зависи връщането на ромката обратно в Двореца.

Ваня, Вили и Велина, които се спасиха на елиминациите, се върнаха при останалите принцеси след много сълзи и емоции. С най-малко отрицателен зрителски вот – едва 9.2%, се прибра пловдивчанката Ваня. Тя обаче преживя най-силните емоции в студиото на водещите Кирил Ефремов и Камелия. След като пребори страха си от тъмното и успешно се справи със задачата си да разпознае съдържанието на 4 кутии в непрогледен мрак, Ваня се изправи и пред трагедията на живота си. Със сълзи както в нейните, така и в очите на баба й, която я е отгледала, тя за пръв път след 16 години чу видео-изповед на баща си. Човекът, отнел живота на майка й Емилия, когато Ваня е била едва 3-годишна, декларира пред камерата на „Мис България 2013”, че иска да види и прегърне дъщеря си и ще я подкрепя до финала. Ваня изгледа видеото, седнала между гостите в студиото – диджей Дамян, Маги Желязкова и Бориса Тютюнджиева. Въпреки всичко, 19-годишната пловдивчанка не промени позицията си и заяви категорично, че не желае нито да вижда, нито да чува баща си.  

След нея на изпитание беше подложена Пенка, за чието изгонване гласуваха 48.2% от зрителите. Ромката трябваше да пребори страха си от летене и да издържи един полет със самолет. Оказа се, че адреналинът и вълнението й бяха по-силни от страха и вместо уплашена Пенка слезе от самолета разплакана от щастие. Претендетката благодари на екипа и сподели, че са изпълнили детската й мечта – да се качи на самолет, въпреки че я е страх от това.

За да спечели симпатиите на зрителите, Велина пък трябваше да се справи със страха си от кръв. Македонското девойче бе подложено на разкрасителна процедура за лице с телешка кръв, така както го е правила самата Екатерина Велика. За Велина бе трудно да понесе това изпитание, но тя се справи геройски. А кръвта се оказа не телешка, а изкуствена филмова боя.

Последната подложена на изпит по време на елиминациите беше Вили, която на живо в студиото трябваше да се справи с кареокето на страха. Докато пееше любимата на баща й песен – „Може би” на Сигнал, Вили трябваше да пъхне ръка в четири предварително покрити кутии. Още преди да започне изпитанието й бившата гинастична тихичко помоли Кирил и Камелия: „Само не змии”. Точно това обаче я очакваше в първата кутия. Блондинката изпадна в лека истерия и отказа да провре ръката си, в която и да било кутия, а след края на изпълнението си заяви, че е готова да си тръгне, защото мисли че шоуто не е за нея. Това емоционално решение на бившето гадже на шампиона по мотоциклетизъм Ангел Караньотов й спечели доста негативен вот и тя събра 30,9% отрицателни гласове.

В дейли епизода тази вечер, зрителите на TV7 ще станат свидели на поредната доза от сблъсъка на характери зад стените на Двореца. Лагерите на младите и старите вече съвсем ясно се очертават, а хигиената и домакинските навици стават основен повод за критика от Звезделина по адрес на по-младите й конкурентки. Противниковият лагер обаче ще отвърне на удара на знойната варненка с пряка словестна атака.

Напрежението ще се нагнети и от поредната задача на момичетата. Те ще трябва да осигурят хранителни провизии за цяла седмица като преди това издържат две изпитания. Чрез тях принцесите ще излъчат двете най-достойни, които ще излизат за кратко от Двореца и ще пазаруват за всички. Как се справиха със задачата си и с какво напълниха хладилника, може да видите тази вечер, от 22:30 часа, веднага след мача Лудогорец – Слован (Братислава) по TV7.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...