ВЪЛШЕБЕН СЕМЕЕН ПРАЗНИК

- реклама -

COCA–COLA КАНИ СОФИЯНЦИ НА ВЪЛШЕБЕН СЕМЕЕН ПРАЗНИК

В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

3D коледна видео проекция ще озарява центъра на столицата от 11 до 24 декември

 

          С настъпването на най-вълшебното време от годината – Коледа, Coca–Cola ще зарадва жителите и гостите на столицата със специална интерактивна 3D визуализация. В продължение на две седмици – от 11 до 24 декември на пл. Княз Александър I Батенберг тези, които не вярват в чудеса и тези, които вярват ще могат да се насладят на уникалните коледни 3D графики, създадени с най-модерната съвременна техника.

           Всеки гост на специалното откриване на 11 декември ще получи жетон за вълшебните вендинг машини на Coca-Cola. Те ще дарят всички присъстващи с коледно настроение и много изненади. Събраните вълшебни емоции и вярата в коледното чудо на софиянци ще отключат магията на интерактивните 3D графики, благодарение на които фасадата на Националната художествена галерия ще оживее.

           Коледа не би била толкова специален празник без семейството и най-близките ни приятели. Затова Coca–Cola всяка година се стреми да запази вълшебството на празника, напомняйки на своите потребители колко важно е да се ценят и спазват традициите.

Тази година и някои от най-любимите български изпълнители са заедно за Коледа! Орлин Горанов, Поли Генова, Орлин Павлов, Богомил, Дивна и Lexus се събраха в едно студио, за да запишат тазгодишната коледна песен на Coca-Cola „Заедно с теб”. Шестимата напълно различни и уникални като звучене изпълнители, събраха в едно стил, вдъхновение и истинска коледна емоция. Така те успяха да създадат една изключителна песен, посветена на най-светлия празник, способна да докосне всяко сърце. Доброто настроение в студиото по време на записите, бе запечатано и във видеоклип от талантливия режисьор Евгени Тодоров.

           Нека заедно да създадем Коледно настроение и да превърнем настъпващите празници в истинско вълшебство.

 

- реклама -