Вълната черни партита в клуб Exchange продължава

- реклама -

клуб Exchange

След взривяващия старт и километричната опашка пред клуба, „Тhe Big Black Party” продължава! През изминалата събота с голям концерт и представяне на CD компилация стартираха черните партита на нощна София с името Big Black Party, a тази седмица техен гост е група Ice Cream, които определено знаят как се прави купон. Ще имате възможността да чуете най-новият им хит „Много добре“, чиято промоция беше преди броени дни и вече се изкачва нагоре в класациите. Освен Ice Cream, на сцената ще се качат и DJ Ray Bon, балет Fame, а хост ще бъде Naso.

Всяка събота, традиция в клуб Exchange стават запомнящите сe Big Black партита, който предлагат една от най-добрите комбинации от топ DJ-и и гост изпълнители от родната хип хоп сцена. Междувременно партитата в събота ще бъдат съпътствани от приятни изненади и игри, които имат за цел да поддържат доброто настроение на посетителите.
Напомняме, че през изминалата седмица излезе и първата бг хип хоп компилация „Big Black Party” vol:1 , с топ хитове през изминалите години, която вече можете да потърсите в търговската мрежа, а промоцията уважиха изпълнители като Ъпсурт, Мария Драгнева, Лора Караджова, Кристо, Спенс, Ice Cream и Dim4o, част от които се качиха и на сцената на клуб Exchange и изпълниха топ песни от репертоара си.

За почитателите на Big Black Party, повече информация можете да откриете на фейсбук страницата www.facebook.com/TheBigBlackParty

- реклама -