В БЪЛГАРСКИЯ МУЗИКАЛЕН БИЗНЕС ИМА МОНОПОЛ

- реклама -spot_img

SUNNIE
SUNNIE: В БЪЛГАРСКИЯ МУЗИКАЛЕН БИЗНЕС ИМА МОНОПОЛ, МНОГО Е ТРУДНО ДА СЕ ПРОБИЕ

Популярната джаз и поп певица Станислава Димитрова–SUNNIE беше специален гост в последния брой на предаването „Часът на Милен Цветков“ по NOVA. „Слънчевата“ изпълнителка сподели интересни моменти от професионалния си път и откровено разказа за трудностите, които среща при реализирането на своите музикални проекти на българската сцена.

„В България е много трудно за самостоятелен изпълнител да гради кариера, дори и да имаш хубави и стойности песни в годините назад“, бе категорична SUNNIE. Тя направи паралел между поведението на публиката у нас и в чужбина. Подчерта и шансовете за музикални изяви, които се дават по света.

Пред зрителската аудитория на NOVA, авторката на големите хитове от близкото минало „Влюбен си“ и „Шепотно обичам те“ представи най-новия си видео клип към парчето „Действай“. С него SUNNIE се завръща на музикалната поп сцена с амбицията да погали ухото на шлагерно настоената българска публика. „Новата Камелия Тодорова“ вече доказа таланта си в джаза, но сега се обръща и към феновете на популярната музика.

SUNNIE е една от малкото певици, които се справят еднакво добре в два съвсем различни музикални стила – джаз и поп, а благодарение на певческия си талант е обиколила множество фестивали по света.

Като част от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили към Националната гвардейска част, SUNNIE редовно посещава и подкрепя морално нашите войски в различни горещи точки, за което е награждавана от Министерство на отбраната. Паметни за нея остават „музикалните“ мисии в Босна и Херцеговина, Косово, Ирак, където се е случвало да се размине със смъртта.

SUNNIE беше категорична, че повече не възнамерява да прави толкова дълги паузи, а ще създава нови и интересни парчета за българските меломани, въпреки трудностите, с които се сблъсква.

- реклама -spot_img