DJ от ТОП 10 на Beatport ремиксира UNTIL THE NEXT TIME

Половин година след като UNTIL THE NEXT TIME на продуцентското дуо Fabrizio Parisi и The Editor (Fa&Mi Music/MonoShake) завладя не само българския, но още гръцкия и британския радио ефир, един от най-утвърдените ремиксатори в света – Maurizio Basilotta, направи ремикс на трака.

Basilotta, чиято продукция неотменно е в ТОП 10 на Beatport, е работил с едни от най-големите имена в денс музиката като Crystal Waters, Inaya Day, Chris Willis и лейбъли от ранга на Which Bottle?, Vamos Music, Tactical Records, No Definition. Неговият римейк на класиката на Crystal Waters – „Gypsy Woman“ се задържа в Top 100 на специализираната платформа повече от година. В момента Maurizio Basilotta е в ТОП 100 на Beatport за Funky/Groove/Jackin’ House продуценти за всички времена.

Уникалният стил на Basilotta, който съчетава с лекота хаус/тек и фънк влияния, дава напълно нов живот на UNTIL THE NEXT TIME.

Автори на музиката, текста и аранжимента на песента са Fabrizio Parisi и The Editor, а вокалите са дело на британеца Daniel Picknell, с когото продуцентите работят не за пръв път. The Editor вече има две песни – „Rescue Me“ и „Hear My Voice“, заедно с Daniel. Те излязоха през 2019 г. и получиха висока оценка и стотици хиляди слушания.

Start typing and press Enter to search