Уникални виртуални късмети, които „оживяват“ с кафето

виртуални късмети

Мобилно приложение без аналог предлага нови възможности за реклама и забавление

Виртуални късмети, които „оживяват“ щом човек насочи към тях камерата на смартфона си ще радват клиентите на избрани заведения от 15 февруари 2017 година. Приложението е създадено, за да забавлява и вдъхновява хората, а също и за да предложи на малки и големи заведения, хотели, спа центрове ефективен начин за реклама.

То ще може да се сваля безплатно и е по идея и разработка на Георги Дюлгеров, Стефан Михайлов и Борис Кафалиев. Част от екипа стои и зад Brands.bg – сайтът, който помага за повишаване на доверието в българските продукти и услуги.

Супер късметчетата, които на пръв поглед изглеждат като обикновените късметчета, ще се сервират с кафето. Достатъчно е клиентът да свали приложението и да насочи камерата на мобилния си телефон към късметчето. В този момент картинката, текстът, както и логото на заведението, буквално изскачат пред очите му. Ефектът е доста жив и въздействащ, а вдъхновяващите послания са така направени, че всеки може да ги споделя бързо и лесно със своите приятели в социалните мрежи.

Уникални виртуални късмети, които „оживяват“ с кафетоСъздателите на мотивиращите виртуални късметчета планират специални изненади, игри и награди за редовните ползватели на приложението, както и за тези, споделили от своите супер късметчета в социалните мрежи.

Игровият елемент ще провокира хората да търсят местата, на които се предлагат супер късметчетата. Споделяйки късметчето, което сa получили с кафето си, те ще разпространяват и логото и името на кафенето или ресторанта сред своите приятели. Всеки почитател на вдъхновяващите послания ще може да намира бързо в търсачката на Brands.bg най-близките до местоположението си в момента заведения със супер късметчета.

Собствениците на заведения и хотели вече проявяват интерес към разработката. Списък с първите места, на които заедно с кафето ще се сервират мотивиращите виртуални късмети ще се публикува в Brands.bg – достатъчно е да напишете в търсачката „Супер късметче“. Всяко заведение или хотел ще има свой профил и ще е включено и към рейтинговата система на сайта.

15 февруари, 2017 година – това е датата, на която приложението ще бъде пуснато за сваляне и супер късметчетата ще очакват своите първи зрители и читатели в заведенията.