Уикенд в Монте Карло

- реклама -

Победителите в играта на сериала „Дързост и красота” с незабравим уикенд в Монте Карло

 

            Победителите в играта на сериала „Дързост и красота” и БНТ се завърнаха днес от Монако, след като прекараха незабравим уикенд със звездите на сериала.

Надежда и Тихомир Цоневи от Бургас имаха уникалния шанс да спечелят голямата награда, осигурена от продуцентите на „Дързост и красота” – пътуване до Монте Карло, среща с хитовите актьори на сериала, както и билети за гала вечерта на 52-рия фестивал за телевизионни филми в Монте Карло. Победителите имаха възможност да минат по червения килим и да бъдат сред официалните гости на откриването на фестивала – принцът на Монако Албер, звездите от „Дързост и красота” и много световни знаменитости. Специално наета луксозна лимузина закара Надя и Тихомир до фестивалния комплекс „Грималди Форум”, където  двамата станаха част от блясъка на събитието в Монте Карло, а бляскавата атмосфера продължи за тях и по време на официалния обяд с всички звезди от „Дързост и красота”.

 

Една от атракциите на тази година са именно звездите от сериала „Дързост и красота”, които предизвикаха истинска еуфория при откриването на телевизионния фестивал, а Надя и Тихо успяха да се снимат с почти всички от тях.

„Важното е, че всичко беше супер и се запознахме с много известни хора!” – споделиха победителите тази сутрин в предаването „Денят отблизо” с Мира.

 

***

 

300 телевизионни продукции в различни категории от 31 страни, сред които хитовият сериал на БНТ “Под прикритие” и репортажът на Йордан Димитров от “По света и у нас” за бедствието в Бисер, ще се борят тази година за престижните награди на 52-рия фестивал за телевизионни филми в Монте Карло на 14 юни. 

- реклама -