Удължава се срокът за конкурса “Наградите на БАИТ за 2011 г.”

- реклама -spot_img

Формулярите за участие ще се приемат до 12 януари 2012 г., включително

До 12.01.2012 г. се удължава срока за подаване на формулярите за конкурса “Наградите на БАИТ за 2011 г.”. Формулярите за участие ще се приемат до 12 януари 2012 г.,включително, на адрес: София 1124, ул. Мизия 7 или  e-mail: bait@bait.bg. Конкурсът е отворен и за компании, които не са членове на БАИТ.
До сега са подадени формуляри в категориите Специална награда, Образователна награда, Бизнес иновативност, STARTUP компания на годината, Публична администрация, Журналистически принос и E-business.
Общо 15 награди ще бъдат присъдени в следните категории и съответните подкатегории: Награда за журналистически принос, Образователна награда, Студентска награда, Публична администрация, Бизнес иновативност, Компания на годината, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания на годината, E-business, Мобилни решения и Специална награда за значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии.
За 2011 г. наградата за журналистически принос ще бъде присъдена в 3 подкатегории – печатни медии, радио и телевизия, интернет. Както и в предишните издания,  с признание ще бъдат удостоени  журналисти, които са допринесли за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии, също показали висок професионализъм, обективност, гражданска доблест и смелост при отразяване на проблематиката.
Формулярът за участие и регламентът на конкурса са публикувани в сайта на БАИТ, на стр. „Събития” и „Новини” – www.bait.bg.
Комисия ще разгледа постъпилите предложения от 13 до 20 януари 2012. Тя ще оценява предложенията по критериите, посочени във формуляра за участие.
Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 26 януари 2012 г. от 19.30 ч. в Зала „Мусала” на Хотел „Хилтън”.
Конкурсът „Наградите на БАИТ за 2011 г.” ще подкрепи благотворителната инициатива на Сдружение „Приятели” на хора в неравностойно положение. По време на церемонията ще бъдат изложени за продажба картини на художника Цветан Кацарски. Средствата от продажбите ще подпомогнат обзавеждането на грънчарска работилница и кухня, където хората със специални нужди, чрез арт и трудова терапия ще могат по-лесно да се интегрират в обществото.

 

- реклама -spot_img