Твоето Джей Ло предизвикателство

- реклама -

Кралицата на денс музиката Дженифър Лопес ще гледа видео поздрави от слушателите на радио N-JOY

 

Истинските фенове ще станат част от грандиозното шоу на поп иконата в България с билети от радио N-JOY

 

Задава се едно от най-горещите музикални събития за годината – концертът на кралицата на денс музиката Дженифър Лопес. В най-новата игра в радио ефира „Твоето Джей Ло предизвикателство” единствено радио N-JOY дава уникалната възможност на истинските фенове да отправят своя специален поздрав към поп иконата. Най-интересните послания ще достигнат лично до Дженифър Лопес, която ще чуе какво искат да споделят с нея слушателите на радио N-JOY. Късметлиите ще спечелят от играта билет за грандиозното шоу на звездата в България на 18 ноември 2012 година.

 За участие в супер играта слушателите трябва да запишат своя специален видео поздрав към Дженифър Лопес и да го изпратят на jennifer@njoybg.com в период до 16 ноември 2012 година. Видеото трябва да бъде не по-дълго от 15 секунди.

 Всеки делничен ден през следващите две седмици, точно в 17:30 часа на живо в ефира на радио N-JOY, ще става ясно името на късметлията, изпратил своя специален поздрав, който ще грабне билет за концерта на Джей Ло.

Мега звездата ще пристигне у нас с над 10 тира оборудване. Продукцията ще е допълнена и от два крана, които да изградят пищната сцена, на която ще се качи денс кралицата.  Екипът, с който пристига Дженифър Лопес, надхвърля 80 души.

Научете повече информация на www.njoybg.com

- реклама -