ХЕЛИКОПТЕРЪТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

- реклама -

КъртицатаХЕЛИКОПТЕРЪТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ – ПРОВОКАЦИЯ НА “КЪРТИЦАТА”

Риалити форматът тръгва през март по TV7

 

На 4 февруари, понеделник, станахме свидетели на първата акция на “Къртицата”. Инсценираният опит да се демонтира паметника в градинката на НДК, е първото от поредица прeдизвикателства на Къртицата към всички нас.

“Къртицата” е най-известният провокатор сред риалити форматите по света. Една от най-мащабните шоу продукции, създавани някога, обещава да промени представите за риалити телевизия. Акциите на “Къртицата” започнаха на 4-ти февруари, с операция “Хеликоптер”. Като типичен агент-провокатор Къртицата изправи на нокти медии, граждани и институции, напомняйки отново за спорния въпрос около съдбата на паметника “1300 години България”. 

Жертви на Къртицата по света са ставали медии, известни личности и зрители, като появяването на саботьора неизменно предизвиква широк обществен интерес.   

Вчерашната акция с паметника пред НДК е само началото – от Къртицата можем да очакваме всичко!

“Къртицата” е приключенски риалити формат номер 1 в света. Участниците в това риалити шоу влизат в уникална надпревара, готови да се изправят срещу всички предизвикателства, да застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.

Участниците в “Къртицата” ще са интересна комбинация от големи звезди и съвсем обикновени хора, които винаги са мечтали да се докоснат до своите идоли. Къртицата е саботьорът в групата. Tой има интерес да запази анонимността си, а групата – да го разконспирира колкото се може по-рано. 

- реклама -