TV+ с нова програма

- реклама -

Милена Данева (програмен директор) и Боян Христов (главен редактор “Новини” ) обновиха ТВ+

През новия телевизионен сезон, от 1 октомври телевизия “TV+” увеличава броя и обема на новинарските си емисии.

Медията ще излъчва новини на всеки час (от 07:30 до 22:30 часа). Увеличава се и обемът на емисиите, като сутрешните и предиобедни новини стават 20-минутни. Засилва се новинарското присъствие и през уикенда.

Всеки делничен ден в Новините в 14:30 часа и в 16:30 часа ще се поставя акцент върху новина от деня. Репортерите и гостите в студиото на Новините ще коментират и анализират актуалната тема от деня.

Всеки петък от 20:15 часа репортерите и международните редактори на TV+ представят в предаването „Репортажът” своите разработки по актуални теми и събития от седмицата, както и много други интересни за зрителите идеи.

Традиционно силният международен екип на TV+ и през новия сезон ще бъде подпомаган от кореспондентите на телевизията в Европа и по света с ежедневни репортажи.

* * * * * * *

Публицистичните предавания „Свободна зона” с Георги Коритаров и „На плюс” със Спасиана Кирилова запазват мястото и часа на излъчване и през новия сезон.

* * * * * * *

Силното спортно присъствие на TV+ продължава. Телевизията ще излъчи най-актуалните, най-важните и гледани световни спортни събития от Сезон 2012 / 2013 г.

“TV+: Новини, Публицистика, Спорт” е девизът за новия сезон. 

- реклама -