Турне

- реклама -

Били Хлапето и изгряващата звезда Михаела Филева са на номер едно по излъчвания в българския ефир

 

Сингълът „ Когато ти трябвам” на Били Хлапето и Михаела Филева достигна първо място в класациите за най-излъчвани български песни. Песента вече има над милион гледания в youtube, с което затвърждава потенциала на новите изпълнители в редиците на Monte Music.

Били Хлапето, Михаела Филева и Башмайсторите тръгват  на национално турне, което включва 11 дати, като интереса към шоуто постоянно нараства. Обиколката стартира на 2-ри ноември в Сливен, клуб Модерно и ще продължи с участия в Бургас на 7-ми, клуб Кашмир, София на 8-ми в клуб Sugar, Русе на 9-ти в Опиум, Варна на 14-ти в Xtravaganzza, Хасково на 15-ти в Cosmopolitan, Стара Загора на 16-ти в Luxor Paralax, Кюстендил на 17-ти в Hypnosis, Плевен на 20-ти в Анаконда, Кърджали на 22-ри в Аура и Пловдив на 30-ти в Planet Club.

Феновете на Били Хлапето ще могат да чуят парчетата „Башмайсторска”, „Когато ти трябвам”, “Аре дай пак” и ‘We like to party”. Михаела ще се представи с кавъри на популярни парчета на DJ Fresh, Sellah Sue и други. Част от шоуто ще бъдат Майкъл Флеминг a.k.a. Lexus от Tri O Five, рапърът Димчо, както и един от най-добрите хип-хоп DJ-и – DJ George.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -