Цеца Величкович на 22 май в Арена Армеец

- реклама -spot_img

ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ ОЩЕ 500 ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТА
ЗА КОНЦЕРТА НА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ В ПРОДАЖБА
ПОРАДИ ОГРОМНИЯ ИНТЕРЕС

След като 3000 промоционални билета за предстоящия концерт на Цеца Величкович на 22 май в Арена Армеец свършиха за отрицателно време, поради огромния интерес към събитието в продажба са пуснати още 500 броя на цени между 15 и 50 лв.

След изчерпване и на допълнителния тираж промо билети редовната цена за събитието ще бъде между 20 и 60 лв.

Билетите за концерта на Цеца Величкович на 22 май могат да бъдат закупени от касата на Арена Армеец, Каса 3 в Билетен център НДК и мрежата на Eventim.

Най-обичаната певица на Балканите Цеца Величкович ще представи в София на 22 май всичките си големи хитове, както и парчета от последната си студийна творба Ljubav Živi, която според сръбските медии е най-продаваният албум за 2011 г. в западната ни съседка.

Още в първия ден от излизането си на пазара дискът е продаден в над 150 000 копия, сочат още данни от продажбите на Милиграм Рекърдс.

Цеца Величкович ще пее в редица европейски градове като Франкфурт, Любляна, Цюрих, Мюнхен, Париж и др. в рамките на голямото й турне тази година, в което  датата за София бе една от първите потвърдени и с това зарадва многохилядната  публика на певицата в нашата страна.

- реклама -spot_img