ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ КАЦНА

- реклама -

ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ КАЦНА В СОФИЯ С ЧАСТНИЯ СИ САМОЛЕТ

Голямата сръбска певица Цеца Величкович кацна днес в 13 ч. с частен самолет на ВИП терминала на аерогара София. Целта на посещението й са поредица от технически срещи за концерта й в Арена Армеец на 22 май и пресконференция пред родните медии.

Предварително изискване на певицата към домакините й от АРТ БГ е било да бъде подсигурена професионална лична охрана за нея и антуража й по време на краткия й престой в София в рамките на 24 часа.

Цеца Величкович ще пренощува във Витоша парк хотел в луксозен ВИП апартамент, в който я очакват две големи пресни фруктиери с екзотични плодове и френско розе от лимитирана серия.

Тази вечер Цеца Величкович ще бъде специален гост в  „Шоуто на Слави“ и ще разкрие любопитни подробности около бурния си живот през последните години, както и какво да очакваме на концерта й на 22 май в Арена Армеец.

Билети за грандиозното събитие могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец, НДК и мрежата на Eventim на цени между 20 и 80 лв.  ВИП билети се продават ексклузивно от офиса на АРТ БГ на бул. Скобелев 7.

- реклама -