Трубачите на СЕСА искат 20 литра малинова ракия

 СЕСА

Подгряващите музиканти на СЕСА – Dzambo Agusevi Оrchestra, за които певицата изрично настоя да са част от нейния мащабен проект на 7 ноември у нас, поставили специално изискване към организаторите на концерта. Единственото желание на победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча е в гримьорната им преди събитието в зала „Арена Армеец“ да ги очакват 20 литра ракия. Трубачите се оказали истински фенове на огнената напитка и дори предявили претенции ракията да бъде не каква да е, а малинова, произведена по специална технология. Пред организаторите стои и условието, ако оркестърът пристигне у нас една седмица преди събитието, да осигури не 20, а цели 80 литра от малиновия еликсир.

Най-добрият духов оркестър на Балканите идва за първи път у нас, специално за дългоочаквания мега концерт на сръбската звезда СЕСА. Динамичната музика на Dzambo Agusevi Оrchestra несъмнено ще разпали емоциите на публиката още преди излизането на певицата. Виртуозните изпълнения на тромпет и нечуваните досега у нас фолклорни ритми на най-добрите трубачи на Гуча ще завладеят всички присъстващи на сцената на едно от най-грандиозните музикални събития за всички времена.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени: от 20 до 55 лева в мрежите на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay.

С медийната подкрепа на: Balkanika MTV / Vbox7 / Радио Вероника / Actualno.com / Iwoman.bg / Mail.bg / Meloman.bg / в. Стандарт / в. Всеки ден / Радио Беркк-М / Радио Кракра / bgdancer.info

Повече информация за концерта на СЕСА в София можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/CECAinSofia

Start typing and press Enter to search