ТРОЙНА ПРОВЕРКА НА БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА НА ХУЛИО ИГЛЕСИАС

- реклама -spot_img


За първи път за концерта на Хулио Иглесиас утре, 13 юни, ще бъде въведена нова напълно автоматизирана система за проверка на билети.

Всеки посетител на концерта в „Арена Армеец“ утре ще чекира собственоръчно своя билет на специални електронни устройства. АРТ БГ изказва своите благодарности към ръководството на „Арена Армеец“ за оказаното съдействие при въвеждането на новите съоръжения.

Публиката ще премине през тройна проверка като първо ще бъде проверявана за автентичност на билетите и наличност на твърди предмети на главно КПП откъм вход B1.

След това зрителите  ще чекират самостоятелно своите билети на входовете, указани на самите билети като преминават през електронните устройства. След влизане в залата публиката ще премине последна проверка и ще бъде насочвана към съответните сектори от разпоредителите.

Разпоредителната система няма да позволява движение между отделните нива и сектори в „Арена Армеец“.

Три допълнителни тролейбуса и два автобуса ще бъдат предоставени утре от Столичен автотранспорт за улесняване придвижването на публиката от „Арена Армеец“ след концерта.

Още два паркинга  освен този на „Арена Армеец“ ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта. Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа.

В района на „Арена Армеец“ ще има изградени и две допълнителни каси, които ще обслужват зрителите, които желаят да си закупят билет за концерта на Хулио Иглесиас в сами ден на събитието. Билетите за концерта са на цени от 40 до 100 лв и ВИП места от 120 и 180 лв.

Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи “Декларация за закрила на деца на обществени места”. Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места”, валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

- реклама -spot_img