ТРОЙНА ПРОВЕРКА НА БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА НА ХУЛИО ИГЛЕСИАС

- реклама -


За първи път за концерта на Хулио Иглесиас утре, 13 юни, ще бъде въведена нова напълно автоматизирана система за проверка на билети.

Всеки посетител на концерта в „Арена Армеец“ утре ще чекира собственоръчно своя билет на специални електронни устройства. АРТ БГ изказва своите благодарности към ръководството на „Арена Армеец“ за оказаното съдействие при въвеждането на новите съоръжения.

Публиката ще премине през тройна проверка като първо ще бъде проверявана за автентичност на билетите и наличност на твърди предмети на главно КПП откъм вход B1.

След това зрителите  ще чекират самостоятелно своите билети на входовете, указани на самите билети като преминават през електронните устройства. След влизане в залата публиката ще премине последна проверка и ще бъде насочвана към съответните сектори от разпоредителите.

Разпоредителната система няма да позволява движение между отделните нива и сектори в „Арена Армеец“.

Три допълнителни тролейбуса и два автобуса ще бъдат предоставени утре от Столичен автотранспорт за улесняване придвижването на публиката от „Арена Армеец“ след концерта.

Още два паркинга  освен този на „Арена Армеец“ ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта. Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа.

В района на „Арена Армеец“ ще има изградени и две допълнителни каси, които ще обслужват зрителите, които желаят да си закупят билет за концерта на Хулио Иглесиас в сами ден на събитието. Билетите за концерта са на цени от 40 до 100 лв и ВИП места от 120 и 180 лв.

Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи “Декларация за закрила на деца на обществени места”. Тя може да бъде изтеглена от официалния сайт на АРТ БГ www.artbulgaria.org. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи „Декларация за закрила на деца на обществени места”, валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

Моята булчинска рокля (откъс)

Излезе от печат сборникът „Моята булчинска рокля“, в който 44 неслучайни жени разказват своите съвсем истински истории. Съставител е Жанина Драгостинова. Представянето на книгата...

Две нови програми в подкрепа на бизнеса, обяви премиерът Борисов

Допълнителни 68 млн. лв. предвижда правителството за подкрепа на предприятията с над 500 000 лв. оборот и други почти 80 млн. лв. се отпускат...

79 ден на протеста: Изненада за Столична община

За 79-и път се събраха недоволните граждани на антиправителствен протест в центъра на София, а исканията им остават все така непроменени –...

Николо Коцев: Мислещите и работещите хора винаги успяват

„Надявам се, че скоро ще се намери лекарство и ваксина. Аз лично смятам, че до 5-6 месеца нещата ще се нормализират“, коментира...

Билярски: Драги Георгиев публикува документи за българина Гоце Делчев

Гоце Делчев се самоопределя като българин в цялата документация, която сме прегледали. Това заяви специално за БГНЕС историкът Цочо Билярски, който е...

Бяла и жълта боя, и яйца полетяха към сградата на ДПС

За 78-ми път се събраха недоволните граждани на антиправителствен протест в центъра на София, а исканията им остават все така непроменени –...