Треска за дървени къщи

- реклама -spot_img

През декември Viasat Explore ни отвежда до „Треска за дървени къщи“

 Проследете предизвикателствата в планинските територии на Тенеси, Вирджиния и Южна Каролина

Този месец Viasat Explore ще ни покаже какви са предизвикателствата пред обитателите на дървени къщи в премиерната си поредица Треска за дървени къщи – от 29 декември, точно в 22:45 ч. Продукцията ни води на обиколка из живописните планиннски селища на териториите на Тенеси, Вирджиния и Южна Каролина в търсене на историческите домове,  ремонтирани и спасени от опустошителното въздействие на времето.

Чарли Норман и неговият екип се впускат във вълнуващото приключение из труднодостъпни райони, в желанието си да създадат усещане за уют на ентусиастите, избрали да живеят в дървени къщи. Предизвикателства не липсват! Избраните локации обикновено са отдалечени от главните пътища, няма електричество и течаща вода. Чарли и момчетата са напълно сами. Повечето домове са скрити съкровища, които чакат да бъдат открити. Дървесината, която екипът използва – най-вече от „проядено от дървояди кестеново дърво“ е изключително рядка.

Редица президенти на САЩ са родени в дървени къщи. В САЩ този вид домове се смята за убедителен повод за гордост за всеки, който иска да затвърди своите лични качества и постижения в издигането си от бедност към богатство. Продукцията носи редица награди на продуцента Том Дженингс.

Героите, с които ще се запознаете в предаването, са разнообразни. В първия епизод ще проследим една млада двойка, която иска да започне нов живот в дървена къща в провинцията. Склонни ли са да се откажат от градските условоя – гледайте в последния четвъртък от месец декември!

- реклама -spot_img