Този четвъртък в клуб Грамофон

- реклама -

Грамофон

SPENS, SEFU, 5 СТОТАКА & VESS (CENTEO PRODUCTONS), RXDI, NIKECA, FILKATA, MILIONI
DJ GROOVY, DJ LIGHT и XNRG CREW

се качват на сцената на клуб Грамофон за Movember Black,

този четвъртък в клуб Грамофон.

359 HIP HOP, заедно с Movember Bulgaria и клуб Грамофон организират MOVEMBER BLACK PARTY by 359 HIP HOP, което ще се проведе на 20-ти ноември от 22:00 ч. в клуб Грамофон.
За трета поредна година България се присъединява към мисията на международното движение Movember, което цели да привлече вниманието към сериозните проблеми на мъжкото здраве. Най-страшният и безкомпромисен убиец на мъжа в зряла възраст е ракът на простатата. Заболяването е сред трите най-смъртоносни карцинома.
Инициативата предвижда безплатни прегледи за пациенти с рак на простатата в Hill Clinic.
В подкрепа на Моември 2014, на сцена на клуб “Грамофон” ще видите и чуете: SPENS, SEFU,5 СТОТАКА & VESS (CENTEO PRODUCTONS),RXDI , NIKECA,FILKATA,MILIONI, DJ GROOVY,DJ LIGHT и XNRG CREW
Партито е с цел популяризиране на MOVEMBER в България и входът ще бъде свободен.
Очакваме ви на 20-ти ноември в клуб „Грамофон“ от 22:00 ч – MOVEMBER BLACK PARTY by 359 HIP HOP
Повече за събитието ще намерите тук : https://www.facebook.com/events/672263352888783/

По покана на 359 HIP HOP, Centeo Productions са първите български хип хоп артисти, които се престрашиха да се включат като едни иститински мъже, артисти с послание и бъдещи родители, а SEFU вече е татко.
Вижте „Movember Centeo в Салон за красота „Захир“

Най-големия сайт за хип хоп музика и култура в България – 359 HIP HOP, подкрепи и стана медиен партньор на кампанията „Movember” в България.

През месец ноември, съвместно с международното движение Movember, организаторите му от българска страна – Movember Bulgaria, БНТ и БНР ще ви представяме всичко най-интересно, което се случва около кампанията.

- реклама -