Тоталния фаворит – радио N-JOY

18-36Слушателите категорични в избора на тоталния фаворит  – радио N-JOY

 

Водещи позиции в общо девет слушателски категории и близо 70 000 фена във Facebook за най-голямата музикална радиоверига в страната

 

Слушателите са категорични в избора на радио N-JOY като тоталния фаворит в българския радиоефир. Това сочи изследването за месец март 2013 г. на слушателските аудитории в страната, проведено от Garb Research Bulgaria. Най-голямата музикална радиоверига в България се нарежда на първо място в категориите за средномесечно и средноседмично покритие на слушателите на възраст между 18 и 36 години, 18 и 36 години мъже, както и в групата на мъжете между 25 и 45 години. Радио N-JOY застава във водещите топ 3 позиции в общо девет категории, като мащабното покритие се допълва и от първа позиция за групата на мъжете между 15 и 54 години. Феновете на радио N-JOY във Facebook са близо 70 000.

 Само хитове, уникални награди, неподправен хумор, музикални желания и специални поздрави се събират на честотата на радио N-JOY като предложение за забавление и много настроение, а слушателите стават част от най-мащабните игри и промоции в радио ефира. Най-новият проект на радио N-JOY, Z-Rock и Jazz FM „Зелената песен на България” ще предизвика най-големите и актуални имена на по поп, рок и джаз сцената да създадат нови музикални хитове.

 През месец април 2013 година, покритието на радио N-JOY се увеличи с присъединяването на Велико Търново към честотите на най-голямата музикална радиоверига в България.

Слушателите от цялата страна могат да слушат любимото си радио навсякъде и по всяко време чрез мобилните приложения за Android и iOS, които могат да бъдат свалени напълно безплатно от Google Play и Аpp Store.

- Advertisement -