Том Джоунс идва в България

Tom_Jones_FacebookСтани част от грандиозното шоу на легендата Том Джоунс с N-JOY и Z-Rock

Британската икона разкри пред Елена Розберг, че лично е настоял да се върне в България

 

Легендата Том Джоунс идва в България за втори път и обещава страхотно шоу, а истинските фенове могат да станат част от него с билети oт радио N-JOY и Z-Rock. В новите игри в ефирите слушателите ще чуят въпрос за звездата, а верните отговори ще им осигурят шанса да изживеят мега концерта на живо. Великият изпълнител ще излезе отново пред българската публика на 30 октомври 2013 г. в зала 1 на НДК.

 

До вторник (29 октомври) слушателите ще могат да се включат в игрите с билети за концерта.

В ефира на рок радиото на България – Z-Rock въпрос за Том Джоунс ще задава водещата на „Голият обяд“ Елена Розберг, а верните отговори трябва да се изпращат на radio@zrockbg.bg. Слушателите на радио N-JOY могат да чуят дневния въпрос в предаването „Приятно разсеяни с Деси“ и да отговарят на show@njoybg.com. Жребий на живо в ефир ще определя победителите в игрите.

 

Дни преди грандиозното шоу, Елена Розберг разговаря със Сър Джоунс. Той призна, че лично е настоял да се върне отново в България. „Една от причините първото ми идване тук да ме зарадва толкова е, че публиката беше страхотна“, заяви британската икона. „Това, което ме интересува в концертите е публиката, доколко публиката се радва на концерта. А когато бях в България беше страхотно, всички се забавляваха. И казах тогава, казвам го и сега, че ще се върна, искам да се върна. И в момента, в който ми съобщиха, че имам възможност да дойда пак в България, аз казах – при всички случаи! Вместете го в графика!“.

 

Том Джоунс разказа още на Елена Розберг, че е бил страшно повлиян от музиката по радиото като дете. „Майка ми разказваше как съм пял, още преди да мога да ходя…Слушам и пея музика, откакто се помня“.

 

- Advertisement -