Тодор от «Гласът на България» с дебютна песен

 

Гласът на България 2С дебютна песен и видеоклип заявява себе си финалистът от «Гласът на България 2» Тодор Георгиев на професионалната сцена. 21-годишният изпълнител, който зае четвъртото място в музикалното шоу на Би Ти Ви, е част от родния ефир с парчето «1:0 за Моа». Песента е дело на «Юнивърсъл България», които подписаха договор с Тодор след края на тв състезанието.
Георгиев е първият финалист от последното издание на «Гласът…», който записа песен. Мелодията е в унисон с вкуса на певеца – той е стъпил твърдо в рока. Върхът, към който се стреми, се състои в една дума – «Мюз». Британската рок банда и нейният вокалист Матю Белами са идоли на младото лъвче от българската поп сцена.
Георгиев излиза на старта на своята кариера с диплома от столичното музикално училище, инструментът му е тромпет. Преди това е учил в Първа английска гимназия.
Заглавието на първата песен на Тодор е ексцентрично като самия изпълнител. Той е луд по екстремните стрийт изживявяния. С най-близките си приятели той често си устройва забавления, които изправят косите както на майка му, така и на минувачите. Веднъж събарят еко тоалетна, в която е едно от момчетата от компанията им. «Етюдът» е заснет на видео, но не е предназначен за широката публика.

 

Start typing and press Enter to search