Тина Търнър се омъжи!

СНИМКА КРИСТА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ – КОКО за списание HELLO! БЪЛГАРИЯ

HELLOБългария 

Какво съдържа бр. 67 / 08.08.2013 г.

СНИМКА КРИСТА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ – КОКО за списание HELLO! БЪЛГАРИЯ
СНИМКА КРИСТА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ – КОКО за списание HELLO! БЪЛГАРИЯ

 

HELLO! България с второ сувенирно издание, посветено на кралската двойка, която плени света

 

За втори път българското издание на HELLO! посвещава страниците си на принц Уилям и Кейт Мидълтън. След като през май 2011 тяхната сватба беше най-обсъжданата новина, днес синът им е на първо място в писането на новата история на Великобритания.

Сувенирните издания на HELLO! са специални и уникални, защото съдържанието предлага изчерпателна информация около появата на принца на Кеймбридж – Джордж Александър Луис. Много въпроси намират своя отговор от специалисти, а не от наблюдатели.

 

ЕКСКЛУЗИВНО!

Личният биограф на Даяна Андрю Мортън проследява как детството на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще ги оформи като родители. Какво е било детството на Уилям и Кейт, как ще премине кръщенето на невръстния принц, спазва ли традициите кралското семейство, вълненията на щастливите баба и дядо, както и тези на Нейно Величество – търсете само в новия брой.

 

УНИКАЛНО!

В новия брой дебют като модел прави дъщерята на звездата от „Вчера“ София Кузева-Чернева. Малкото-пораснало момиче Криста засне впечатляваща сесия по време на ваканцията си в България. Дни преди да се върне в Германия, за да седне на ученическия чин (там учебната година започва много по-рано от българската) красавицата написа първото си писмо на майчиния си език, защото е родена в Германия. То е посветено на родителите й, а в него се разказва за чувствата и мислите на Криста към мама и татко.

 

СВАТБА!

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮ И СВАТБЕН АЛБУМ: Тина Търнър се омъжи за дългогодишния си любим. Изчерпателни подробности!

 

- Advertisement -