„Тихо парти“ на 13 ноември

„Тихо парти“ на 13 ноемвриСОФИЯ ЩЕ ДОМАКИНСТВА ПЪРВОТО ТИХО ПАРТИ В ИСТОРИЯТА НА НОЩНИЯ СИ ЖИВОТ

Специалисти и известни любители на „нектара на боговете“ ще се насладят на ТОП селекция от български вина в пълно мълчание

Столицата ще стане свидетел на първото „Тихо парти“ на 13 ноември 2013, което ще събере в Sofia Live club любители на виното, известни личности и специалисти в областта. Необикновеното събитие ще запознае гостите с ТОП селекцията на винарската изба “Castra Rubra” и ще им предостави възможността да се насладят на качествата на вината в пълно мълчание. Спазването на тишината ще е най-важното условие на нестандартната дегустация, на която ще се представят най-новите попълнения сред перлите на избата. Присъстващите ще могат да опитат няколко червени и бели купажни вина, както и вина от сортовете „Syrah”и „Pinot Noir”. За спазване правилата на единствената по рода си мълчалива дегустация ще се грижи „тиха полиция“. Елегантни момичета ще изпълняват функцията на контролния орган на вечерта и ще се погрижат всички поканени да се потопят напълно в атмосферата на класните вина.

Водещ на необичайното събитие ще е актьорът Башар Рахал, който ще представи и част от проектите, които винарскат изба е подкрепяла през годините. Сред тях са последният филм на режисьора Стефан Командарев „Съдилището“, който ще излезе през пролетта на 2014 година, филмът на Иво Стайков „Пъзел“ и комедията „Операция: Шметни капели“ на Владислав Карамфилов – Влади Въргала. За шумната част на вечерта ще се погрижат рок групата Б.Т.Р., на които винарската изба са дългогодишен партньор. Гостите ще могат да видят и новия клип към песента „Захир“ на нашумялата напоследък група „Ice cream”, които щормуваха българските чартове с летния си хит „Ще те карам да вибрираш“.

Освен музикалните сюрпризи вечерта обещава да поднесе и много други изненади на гостите на мълчаливата дегустация. Любителите на гурме кухнята ще могат да научат как да съчетават храната с виното, така че ястията да обогатяват вкуса му.

Start typing and press Enter to search