The Voice TV този уикенд

- реклама -spot_img

Поли Генова в CloseUP по The Voice TV този уикенд

Талантливата певица ще покаже дома и приятелите си на зрителите на звездното риалити CloseUP

Поли Генова е поредният звезден гост в риалити предаването на телевизия The Voice CloseUP.  Водещите Сантра и Мако ще заведат зрителите си и в стария, и в новия дом на Поли.

Денят с най-емоционалния член на журито на X Factor ще остане незабравим за феновете й: ще чуят най-новите песни на Поли Генова, ще се запознаят с най-добрите й приятели, ще видят Поли толкова отблизо, че ще забележат сълзи в очите й.

Повече за това, което разчувства, разсмива и вълнува 25-годишната поп изпълнителка – този уикенд в CloseUP по телевизия The Voice.

Поли Генова ще бъде риалити-звездата на CloseUP по телевизия The Voice на 18 февруари, събота от 19 часа и в неделя, 19 февруари от 15 часа.

Предаването ще бъде на разположение след 22 февруари на YouTube канала на The Voice на адрес youtube.com/closeupbg и в Facebook на facebook.com/closeupbg.

 *******

За CLOSEUP:

Принцесата на българския RnB Сантра и брейк танцьора и хореограф Мако правят силен телевизионен дебют с предаването Closeup – близък поглед към делника на популярни и обичани личности.

Две съботи в месеца, с повторение в неделите, Сантра и Мако представят интересни събеседници извън телевизионното студио и светлините на прожекторите, и откриват заедно със своите зрители какъв е делника на звездите.

- реклама -spot_img
Previous articleGet Famous 2 и радио NOVA
Next articleGoogle Maps