The Hills

- реклама -spot_img

ТHE HILLS стартира по CITY TV!

 Нова MTV продукция за феновете на телевизията

 

Този четвъртък – 21 юни в 18:00ч по CITY TV започва първият епизод от риалити шоуто THE HILLS. Това е продължението на супер популярното шоу Лагуна Бийч и поредната авторска MTV продукция, която ще се излъчи по любимата бг музикална телевизия.

 В центъра на сюжета на ТHE HILLS е животът на Лорън, позната на зрителите на CITY TV от сериала Лагуна Бийч, след завършването на гимназията, когато се сблъсква с истинските драми и предизвикателства в живота.

 Пътят на Лорън към независимост проследява напускането й на Лагуна Бийч заедно с най-добрата й приятелка, Хайди и заминаването им за Лос Анджелис, за да намерят мечтаната работа. Там те откриват и нови приятели, които им помагат да преодолеят трудностите. Лорън трябва да се справи едновременно с училището и работата си в Teen Vogue. Междувременно, тя решава да даде и втори шанс на любовта си с Джейсън.

 И точно когато всичко се нарежда по местата си, тя е поставена пред нова дилема – дали да замине за Париж или да остане в Ел Ей с приятелите си.

 Какво ще избере любимата блондинка на тийнейджърите – разберете от първия сезон на ТHE HILLS – всеки четвъртък от 18:00 по два епизода от сагата, с повторението всяка неделя от 14:00 само по CITY TV.

 

- реклама -spot_img