The Hills

0
70

THE_HILLS_6Финалният сезон 6 на The Hills стартира по CITY TV

 

Развръзката на сагата започва от утре

 

CITY TV продължава излъчването на риалити шоуто THE HILLS и стартира финалните му серии от утре, 13 юни.

 Хитовият MTV сериал продължава само по любимата музикална телевизия на България!

 В последния сезон от сагата основните събития са финалът на всички премеждия, които героите, познати на феновете на CITY TV още от Лагуна Бийч, преодоляха пред очите на зрителя.

 Неведнъж приятелството на Лорън, Хайди, Спенсър, Кристин и Джъстин е поставяно пред нови премеждия. Любимците на тийнейджърите превъзмогнаха най-тежките изпитания пред своите любовни връзки, приятелски взаимоотношения, съжителство и работни кариери.

 Финалният шести сезон отново се фокусира върху Хайди и Спенсър. Те вече са женени и трябва да посрещнат новите предизвикателства на ежедневието. Хайди е твърдо решена, че е време двамата да имат бебе, което да отгледат заедно.

 Кристин и Джъстин също трябва да открият до къде се простира тяхната любов.

 Дали Хайди ще успее да убеди Спенсър да си имат дете? Няма ли това да доведе само до допълнителни усложнения в техните отношения? 

Как ще се развият отношенията между Кристин и Джъстин и дали ще им се усмихне любовта?

 Шести финален сезон на THE HILLS е ключът към тези най-любопитни моменти от живота на риалити героите.  Не го пропускайте само по CITY  TV!

 

Гледайте първите два епизода на сезон 6, за да разберете вълнуващия завършек на риалитито –  този четвъртък (13 юни) от 18:00ч. и в неделя от 14:00 ч. само по любимата CITY TV.

 

 

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.