Темата на Нова

- реклама -

Събота, 23 юни, 19.30 ч.

Тема: Бойци по природа

Автор: Димитър Стоянов

 

Те са най-добрите бойци в най-оспорваната категория на родните смесени бойни изкуства – полутежката (до 93 кг). Подбрани са само 8 души, от които само един ще стане победител. Всички те, преди да започнат да се бият по правилата на ММА, са печелили състезания по бокс, кик бокс, джудо, самбо или борба. Именно в смесените бойни изкуства обаче са намерили себе си.

Тази събота в „Темата на Нова” зрителите ще разберат кои са хората, които носят прозвището „най-силните бойци” и „гиганти”. Каква е личната история на някои от тях, какво ги мотивира да влизат в битка и кое е най-важното, когато противникът се изправя срещу тях? Бойци единствено на ринга, или борци по природа?

Отговорите ще потърси авторът Димитър Стоянов тази събота, 23 юни, от 19.30 ч. по Нова ТВ.

 

 

Неделя, 24 юни, 19.30 ч.

Тема: Две безсънни атически нощи

Автор: Данаил Глишев

Оператор: Десислав Митов

 Политически, икономически и футболни страсти. Животът на улицата и животът в парламента в Атина. Драмата на гръцкия избор под тежкия поглед на Европа. Това ще видят зрителите в „Темата на Нова” тази неделя, когато авторът Данаил Глишев ще проследи хода на две безсънни атически нощи.

 Вторите за 6 седмици парламентарни избори в Гърция привлякоха вниманието на медиите със своя драматизъм. Гръцките политици се оказаха майстори както на словото, така и на действието. Успешно отлагайки до последния възможен момент сигурното решение за приемане на мерките за икономии и финансова дисциплина, те на практика накараха Европа да тръпне в очакване на вота на гръцкия народ. А залогът беше съдбата на еврото.

 Как изглежда очертаващата се политическа и икономическа картина в Гърция? Какво обещават предизборните програми и за какво призовават кандидатите? И как поне за една нощ гласът на гръцкия народ се превърна в общ хор от радостни викове, след като отборът им по футбол победи в среща от Европейското първенство по футбол. 

- реклама -
Previous articleRock It
Next articleКлуб Нюз