Тъмни субекти преследват сексапилна дама

- реклама -

Последователи на Армин ван Бюрен преследват момиче в техникум „Попов”

 

Тъмни субекти преследват сексапилна дама из празните коридори на техникума „Попов” (Професионална гимназия по аудио, видео и телекомуникация “А.С.Попов“). Това не е поредната социална драма, а сюжетът на видеоклипа към най-новото денс попадение на българския хоризонт –  Shocked на Sugar DJ’s и Sevi. „Преследвачите” са Sugar DJ’s – едни от най-успешните транс диджеи у нас, чийто авторски трак влезе в ежеседмичното 24-часово шоу на транс диджей номер 1 в света Армин ван Бюрен (A State of Sundays). Певицата Sevi пък е жертвата. Екипът използвал техникума за терен в неделя, когато учебното заведение било празно и многобройните му коридори и стълби били изцяло на тяхно разположение. Режисьор е Боян Карамфилов (познат като вокал на група „Кълн”). Ритмичното парче с транс елементи неслучайно носи името Shocked. То шокира с необичайната комбинация от денс стил, транс елементи и плътна женска рок бленда, а мелодичната му линия носи потенциалът на денс хит. Музиката и аранжиментът са на Sugar DJ’s, а вокалите и текстът на Sevi.

 

Зад името Sugar DJ’s стоят DJ Tony (Антон Христов) и DJ Vancho (Иван Соколов), които подслаждат душата на електро маниаците предимно с транс и прогресив. Но умеят да предизвикват апетит и в рок средите с алтернатив и рок миксове (в момента са резиденти в  най-големия рок/алтърнатив клуб в България – Rock It). Трак от последния рилийз на Sugar DJ’s – D.S.B, включително ремиксиран от Ewol Waves и издаден съвместно с Katsarov, влезе в новото ежеседмично 24-часово шоу на Армин ван Бюрен A State of Sundays.

 

Светлана Близнакова, известна в рок средите като Севи, е вокал и основател на група SEVI – нестандартна софт рок група, която залага на авторската музика. Бандата има зад гърба си албум и три видеоклипа. Много от песните на SEVI се излъчват по редица американски и европейски радиостанции. На 13.11.2010 SEVI печелят първа награда в конкурса на Sonic Bang Bulgaria за авторска музика с песента Fighter for Happiness.

- реклама -