Светско парти в центъра на София за Вси Светии!

- реклама -

 

Светско парти в центъра на София за Вси Светии!
Патешко филе и телешко на бавен огън!
Бъдете аристократи в нощта на Вси Светии!
Празничен пунш, екзотични коктейли, клубни карти, ВИП гости, професионален гримьор-декоратор и още много елегантни изненади във вековната къща!
За всички изискани дами и господа!
Започнете вечерта от тук!

Едно елегантно парти за ценителите на луксозните и изискани купони ще се случи в нощта на 31 октомври във вековната къща със спрелия часовник в центъра на София!

Дали часовникът ще проработи и всички „каменни“ сърца ще се възродят отново за любов, силни емоции и нощни забавления, ще разберат само тези от вас, които успеят да си направят резервации на телефон 088 555 00 10.

Местата са ограничени, особено ако сте повече хора и искате да резервирате малката зала само за вас.

Светско парти в центъра на София за Вси Светии!

„The Clock“ е изискано заведение, което предлага качествени напитки и здравословна храна. На страницата им във фейсбук може да разгледате подробно менюто, което е доста богато и екзотично.  Но ценното е не толкова в кулинарните предложения, а в продуктите, които се ползват за приготвянето им. Това е едно от малкото заведения, в които не се допускат замразени продукти, а само пресни и охладени. Всички почитатели на изисканите ресторанти и хората с аристократични маниери и начин на хранене, знаят какво означава това.

https://www.facebook.com/TheClockBarFood

Здравословната кухня навлиза все повече в заведенията, но много малко от тях имат условията да реализират качествено тази нова мода в светския живот. Вече “всяко второ” заведение в центъра на София предлага „домашно приготвена храна“,  но много малко от тези заведения имат условията да реализират  и поддържат този стил.

Хората, които са опитали единствената истинска салата „Цезар“, например, която се предлага в клуб-ресторант „Часовникът“, знаят това.

На 31 октомври всички, които искат да изживеят вълнуваща вечер  с изискана храна, напитки и обстановка, нека да направят резервации на телефон 088 555 00 10. Ако искате да впечатлите своята половинка, приятели, бизнес партньори, гости от чужбина,  а защо не и колеги, може да резервирате места в малката зала, за да придобие вечерта по-интимен характер.

За нощта на Вси Светии, ресторантът предлага уникално меню на блок маса с неограничена консумация:
– 2 вида салати
– предястия хапки
– основни ястия:
патешко филе и телешко на бавен огън
– гарнитура от тематични предложения
– празничен десерт
между 19:00 и 22:00 ч. и разбира се – чаша празничен пунш. Кувертът е на стойност  35 лв. на човек/призрак/чудовище/вещица.

Талантливата Надя Сивкова ще се погрижи за приличния ви външен вид, в случай че не сте отишли маскирани. Където и както да продължите нощта, доброто настроение ще е предопределено от професионален гримьор-декоратор, качествена храна и напитки.

Като комплимент от изискания  клуб-ресторант „ТНЕ СLOCK“, всички гости ще получат подарък от 10% отстъпка при следващо посещение. А някои ще си тръгнат и с клубна карта.

Светско парти в центъра на София за Вси Светии!

Заповядайте на 31.10.2014 г. от 19:00 ч. в “The Clock”. Призраци ще обитават старата къща със спрелия часовник в нощта на Вси светии!

Ако все още не сте посетили това заведение – нощта на Вси Светии е добра възможност.

 

Светско парти в центъра на София за Вси Светии!

 

Местоположение

На 200 м. от метростанция “Национален дворец на културата”.

На 200 м. с тролеи  1, 5, 2, 9, спирка “НДК – графити”.

На 350 м. от Петте кьошета.

На 150 м. от НДК.

 

- реклама -