“Светски коментар”

“Светски коментар” с водещ Гергана Стоянова в „Денят отблизо” с Мария

Сутрешното магазинно предаването „Денят отблизо” с Мария на БНТ продължава своите летни инициативи в ефир. Най-новата сред тях е рубриката “Светски коментар” с водещ Гергана Стоянова. Всеки ден тя ще представя на зрителите на БНТ любопитни подробности от живота на световно известните личности, за стила и начина им на живот. Зрителите ще разберат любопитни подробности за последните им увлечения, спортуват ли и какво хоби имат. Как звездите преодоляват влюбванията и разочарованията в живота – зрителите ще научават всеки ден от рубриката „Светски коментар”.
В понеделник новото лице на предаването Гергана Стоянова ще покаже на зрителите класацията за най-красиво остаряващите мъже актьори в Холивуд, както и как поддържат красотата си Ким Кардашиан и Дженифър Анистън. Рубриката ще представи и интересни подробности за живота на Даниел Крейк.
Следващата седмица предстои финалът на риалити проекта „Влез във форма с нас”. През изминалите няколко седмици зрителите на БНТ получиха съвети от диетолози, фитнес инструктори, йога инструктори и психолози. Те се запознаха и със съществуващите процедури за отслабване, стягане, разкрасяване и извайване на силуета. В студиото на предаването в четвъртък ще гостуват всички участнички в проекта, както и целият екип от специалисти и медицински лица, помогнали им да направят крачката към здравословния начин на живот.

Гледайте „Денят отблизо” с Мария от понеделник до четвъртък от 10:10ч. по БНТ 1 или в секцията „на живо” на bnt.bg !

Start typing and press Enter to search