Свети Валентин радио N-JOY ще даде уникална възможност

Placido_Domingo_N-JOYСлушатели на радио NJOY на вечеря с великия тенор

Пласидо Доминго за Свети Валентин

 

За Свети Валентин радио N-JOY ще даде уникална възможност на слушателите да изживеят вълшебни емоции с божествения глас на един от най-великите тенори за всички времена – Пласидо Доминго. Победителят в новата игра в ефира на радио N-JOY, посветена на специалния празник, ще спечели билети за себе си и любимия си човек за спектакъла на кралят на операта в София точно на 14 февруари. Голямата награда включва едно незабравимо преживяване – вечеря с Пласидо Доминго и неговия екип.

 

За да имат този уникален шанс, слушателите трябва да споделят свое любовно послание като използват специалната музикална картичка на www.njoybg.com. Играта ще продължи до 13 февруари, когато жребий на живо в ефира на радио N-JOY, ще определи късметлията, който ще подари на половинката си един различен и много вълнуващ Свети Валентин с Пласидо Доминго.

 

Великият тенор ще пристигне в България малко след 73-ия си рожден ден, за да развълнува и докосне не само почитателите на оперното изкуство, но и всички, усетили магията на музиката. Пласидо Доминго ще превърне денят на влюбените в истинско и откровено обяснение в любов, а единствено слушателите на радио N-JOY, спечелили от играта, ще могат да се докоснат до световния артист и да поговорят с него по време на официална вечеря.