Сватбен марш звучи по КиноНова

0
61

Сватбен марш звучи по КиноНова Сватбен марш звучи по КиноНова цяла седмица

 Комедиен уикенд подгрява предстоящия романтичен маратон

Сватбен марш ще звучи през цялата следваща седмица (09 – 15 04) в ефира на КиноНова. Причината за това са седем хитови заглавия, в които ще сме по следите на г-н/г-жа Идеален, а в търсенето си ще се забъркваме в поредица от комични и романтични ситуации.

 

Началото ще постави Дебра Месинг („Живот след развод”) и романтичната комедия „Мъж под наем”. В понеделник заглавието ще покаже какво се случва, когато неочаквано срещнеш бившия си годеник, и до какво могат да доведат чаровните кавалери под наем. Важен сватбен урок ще поднесе и филмът във вторник – „Моят фалшив годеник”, а именно – противоположностите се привличат, а силната неприязън много често прераства в силна любов. В сряда  романтичният „Любов, сватба и брак” ще докаже, че съчетаването на тези три неща е истинско предизвикателство, а Манди Мур ще влезе в ролята на брачен медиатор, и то не на кого да е, а на собствените си родители. Стив Мартин е „Бащата на булката” в четвъртък, когато ще се убедим, че покрай цялата сватбена суматоха бащата често е този, който страда най-много. Класическо е заглавието и в последния работен ден – „Дневниците на Бриджит Джоунс”. Зрителите ще видят симпатично непохватната Рене Зелуегър (отличена с Оскар за тази своя роля) и нейните катастрофални опити да намери идеалната половинка. Уикендът е запазен за големия Робърт Де Ниро и ролята му на обсебващ баща и още по-кошмарен свекър в комедиите „Запознай се с нашите” и продължението „Запознай се с вашите”. За превъплъщението си като бивш агент на ЦРУ актьорът е номиниран за „Златен глобус” за главна мъжка роля. Заглавието ще бъде логически завършек на седмицата, напомняйки, че преди сватбата задължително трябва да опознаете и родителите.

 

Романтичният 7-дневен маратон ще бъде предшестван от комедиен уикенд, който зрителите на КиноНова ще могат да проследят тази събота и неделя (07 и 08 април). Съботната вечер ще бъде запазена за комедията „Свирепи създания”, в която лондонски зоопарк ще се окаже истинска ябълка на раздора. Ожесточена игра на котка и мишка предстои и в неделното заглавие „Ловът на мишката”, когато една малка и упорита мишка ще се превърне в причина за куп главоболия и комични ситуации.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.