Супер автомобили и най-опасните пътища в света

- реклама -spot_img

Супер автомобили и най-опасните пътища в света ни зареждат с адреналин в ефира на Viasat Explore през януари

Високи скорости и  драматични приключения в три премиерни продукции

Програмата на Viasat Explore стартира с вълнуващо и изпълнено с драматизъм приключение на три опитни екипа ,,Австралийски търсачи на злато’’. Поредицата ни отвежда в дълбокия див запад на  австралийската пустош, където опитните златотърсачи преминават през тежки условия, но въпреки всичко не се отказват по пътя към своята цел. Осем епизода, които проследяват триумфите и неслуките на нашите екипи, тяхната битка, изпълнена с много напрежение. Първият от тях ще бъде излъчен на  3 януари, вторник . Очакваме ви пред екраните  в 22.45 ч.

Какво се крие в душата на едни от най-редките, скъпи и красиви автомобили и каква е тайната на тяхната изключителност и неповторимост? Зад изработването на една супер кола стои екип от отдадени специалисти, чието мислене е нетрадиционно и новаторско. Със своята изобретателност и прецизност те успяват да сбъднат и най-смелите мечти на автомобилните фенове. Премиерната продукция на Viasat Explore ,,Супер конструкция, супер кола’’ ни пренася при тези професионалистии, разказва интересните истории е изпълнени с високи залози, напрежение, невъзможни крайни срокове, секретни срещи и разбира се, впечатляващ стил. Гледайте от от 9 януари, в 22:45.

Освен супер коли, зрителите на канала ще имат възможността да се насладят и на най-опасните маршрути в поредицата „Опасни пътища“. Шест британски знаменитости пътуват по някои от най-невероятните магистрали на планетата, наслаждавайки се на спиращите дъха пейзажи и на удивителни хора, които срещат по маршрута си. Смело се отправят към заледените и отдалечени пътища на Непал и изследват исторически маршрути в Перу. Преживейте изпълнените с адреналин приключения от 4 януари, сряда, точно в 23.00 ч. Не пропускайте първия епизод, в който комедийната актриса и писателка Сю Пъркинс и любителят на приключения Чарли Бурман пътуват из Аляска до прословутата магистрала Далтън.

- реклама -spot_img