СТУДЕНТИ И ДИПЛОМАНТИ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МЕНИДЖЪРСКА ПОЗИЦИЯ В ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

 

Одобрените кандидати ще сключат 18-месечен договор с възможност за развитие до средни мениджърски позиции

. Десет дни остават до крайния срок за кандидатстване за специалната стажантска програма на Лидл България, с която компанията дава шанс на завършили или в края на висшето си образование младежи да започнат своята успешна кариера в България. Всички желаещи могат да подадат своите кандидатури до 18 юни, a одобрените ще сключат 18-месечен договор и ще получат конкурентно възнаграждение, ваучери за храна и допълнително здравно застраховане.

„За първи път Лидл България стартира подобна програма. С нея заставаме твърдо зад ангажимента си да даваме възможност на младите хора в България да натрупат практически опит и да стартират успешна кариера в голяма международна компания с много добри възможности за развитие. Искаме да покажем на всички млади специалисти, които започват да градят своето бъдеще, че не само имат възможност за развитие в страната, но и че могат да получават възнаграждение, конкурентно на възнаграждението на техните връстници в Европа”, сподели Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на Лидл България.

Стажантската програма предлага на кандидатите развитие в отдели Продажби, Складова логистика, Персонал, Счетоводство и Строителство и експанзия, като плановете на компанията са през следващите години броят на стажантските позиции да се увеличава. Всички, които искат да кандидатстват, могат да го направят, като изпратят свое CV и мотивационно писмо през кариерния сайт на компанията jobs.lidl.bg.

Допълнителна информация за кандидатстването по програмите на Лидл България и необходимите документи може да намерите на jobs.lidl.bg.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 84 магазини в 44 града и над 2 200 служители.

Start typing and press Enter to search