Студени следи

- реклама -

„Студени следи” пита: Защо присъдите за заливане с киселина не са максимални?

 

Тази неделя „Студени следи” разказва историите на жени залети с киселина. Пред криминалния репортер на БНТ Росен Цветков две от жертвите на ужасното престъпление – Петя Стаевска и Мария Бонева, споделят за усилията да върнат лицата си и за сложната им битка за справедливост. В началото на ноември делото за нападението над Стаевска завърши с оправдателна присъда на първа инстанция, а в случая на Бонева дори няма задържани. Защо въпреки обещанията на управляващите присъдите за поръчителство и извършителство на такова деяние, не станаха максимални – отговорът на законодателя.

 Може ли да бъде предопределено един човек да извърши престъпление? Пред камерата застава известният астролог Гал Сасон, който е в София за няколко дни. Изследване в Канада и САЩ показва, че по-склонни да извършват престъпление са хората от зодия Овен. Разбира се, това съвсем не означава, че всеки човек от тази зодия ще извърши закононарушение, още повече, че най-много представители от тази зодия работят в пожарната и полицията. Полицейските екипи в някои страни обаче се удвояват в критични дни именно заради това, че хората са предразположени към престъпления. В астрологичната карта на всеки човек са записани периодите, в които може да е податлив на престъпни действия и посегателства.

 Всичко това и още любопитни подробности за астрологичните посоки, които се преплитат във всеки един човек, зрителите ще видят тази неделя от 18.00ч. по БНТ1.

      

 

- реклама -