СТРИЙТ АРТ СПЕКТАКЪЛ

          „АНТОАНЕТ” ПОДКРЕПЯ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА НАСИЛИЕ    „АНТОАНЕТ” ПОДКРЕПЯ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА НАСИЛИЕ

 

Момчетата от VOICE OF BOYS, Сантра, Боряна Бонева, C BEATZ  – Цветомир Цонев, известен със смесването на бийтбокс и гайда подкрепиха СТРИЙТ АРТ СПЕКТАКЪЛ, който ще се състои на 4 юни – Международен ден за защита на децата, жертви на агресия.

Събитието започва в 19:00ч. пред Сити Център София и включва „Фотосесия на живо”, която е с подкрепата на фирмата за оборудване и продукти в сферата на козметика, фризьорство и СПА – АНТОАНЕТ (Antoanette The Hair&Beauty Business). Главни героини на фотосесията ще бъдат моделите и грижовни майки: Маги Желязкова, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска заедно с техните деца. Те ще демонстрират на живо чудесата, които прави грима на звездите DECODERM.

На събитието ще има още кът за рисувани послания „Подай ръка на дете в нужда”, фотоизложба „Детското насилие не е тема табу”, огнено шоу, пантомима и представяне за пръв път на видео клипа за националния телефон за деца: 116 111;

Спектакълът организира различни форми и артисти от сценичните и улични изкуства, обединени от обща кауза „НЕ! на насилието върху деца”.

Организатор на събитието е НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА АСОЦИАЦИЯ, която работи в обществена полза, в партньорство с Държавната агенция за закрила на детето – ДАЗД и под патронажа на нейния председател – г-н Калин Каменов.

От 10:00ч. до 20:00ч. експерти от ДАЗД ще консултират в информационни шатри гражданите по въпросите за защита и превенция на насилието върху деца.

СТРИЙТ АРТ СПЕКТАКЪЛЪТ е признание за ангажимента на обществото, медиите, шоубизнеса и институциите към защита правата на децата и утвърждаване на позиция за нетърпимост към страданието, претърпяно от децата на България, които са жертви на физическо, психическо и емоционално насилие;

 

Официален медиен партньор е БГ радио, а водещи на събитието са Богдана Трифонова и Атанас Стоянов.

 

Start typing and press Enter to search