СТРИЙТ АРТ СПЕКТАКЪЛ

- реклама -

          „АНТОАНЕТ” ПОДКРЕПЯ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА НАСИЛИЕ    „АНТОАНЕТ” ПОДКРЕПЯ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА НАСИЛИЕ

 

Момчетата от VOICE OF BOYS, Сантра, Боряна Бонева, C BEATZ  – Цветомир Цонев, известен със смесването на бийтбокс и гайда подкрепиха СТРИЙТ АРТ СПЕКТАКЪЛ, който ще се състои на 4 юни – Международен ден за защита на децата, жертви на агресия.

Събитието започва в 19:00ч. пред Сити Център София и включва „Фотосесия на живо”, която е с подкрепата на фирмата за оборудване и продукти в сферата на козметика, фризьорство и СПА – АНТОАНЕТ (Antoanette The Hair&Beauty Business). Главни героини на фотосесията ще бъдат моделите и грижовни майки: Маги Желязкова, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска заедно с техните деца. Те ще демонстрират на живо чудесата, които прави грима на звездите DECODERM.

На събитието ще има още кът за рисувани послания „Подай ръка на дете в нужда”, фотоизложба „Детското насилие не е тема табу”, огнено шоу, пантомима и представяне за пръв път на видео клипа за националния телефон за деца: 116 111;

Спектакълът организира различни форми и артисти от сценичните и улични изкуства, обединени от обща кауза „НЕ! на насилието върху деца”.

Организатор на събитието е НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА АСОЦИАЦИЯ, която работи в обществена полза, в партньорство с Държавната агенция за закрила на детето – ДАЗД и под патронажа на нейния председател – г-н Калин Каменов.

От 10:00ч. до 20:00ч. експерти от ДАЗД ще консултират в информационни шатри гражданите по въпросите за защита и превенция на насилието върху деца.

СТРИЙТ АРТ СПЕКТАКЪЛЪТ е признание за ангажимента на обществото, медиите, шоубизнеса и институциите към защита правата на децата и утвърждаване на позиция за нетърпимост към страданието, претърпяно от децата на България, които са жертви на физическо, психическо и емоционално насилие;

 

Официален медиен партньор е БГ радио, а водещи на събитието са Богдана Трифонова и Атанас Стоянов.

 

- реклама -