Strand отвори магазин в Сити Център София

Сити Център София

Сити Център СофияНов магазин отвори в Сити Център София

Strand e нов мултибранд ритейлър, който отвори първият си магазин в Сити Център София.
Концепцията на Strand е да предлага на потребителите най-интересните и подходящи артикули от наложени качествени модни марки – утвърдени производители на елегантни и функционални ежедневни облекла. В новооткрития магазин на партера на CCS се предлагат избрани предложения от колекциите на популярни марки като French Connection, Mexx, Oasis и Warehouse. Сегментът на артикулите е подбран така, че да съвпада със съответния пазар и да отговаря напълно на потребителски нагласи.
„Избрахме CCS за нашия първи магазин Strand, защото там наскоро отвори врати Cine Grand – наш стратегически партньор в Странд-Бургас, както и поради факта, че е търговски център с ключова локация, добре познат и утвърден на софийския пазар“ коментира Мариела Остенд, Изпълнителен директор на Strand.
„Екипът на Сити Център София е щастлив да добави Strand към микса от елегантни брандове облекла, които посетителите на мола оценяват високо, каза Моника Григорова, управител на CCS.
В последната година и половина собствениците на Сити Център София предприеха редица мерки за реконструирането на сградата на първия търговски център от модерен тип в столицата. В резултат на това бяха обновени различни съоръжения и инсталации. Така се подобри облика на общите части и енергийната ефективност на сградата, която е в експлоатация от осем години. До края на 2014 г. предстои да стане ясен и проекта по репозиционирането и ребрандирането на CCS.Сити Център София

- Advertisement -