Стартира единствена по рода си класация за класическа музика – Classic FM ТОП 7

- реклама -spot_img

Верди, Рахманинов, Шопен, Бизе в първото издание на класацията Classic FM ТОП 7
Всяка седмица единственото радио за класическа музика в България ще обогатява музикалната колекция на слушател с уникален оригинален диск

Официалната интернет страница на Classic FM радиоwww.classicfmsofia.com  – стартира единствена по рода си класация за класическа музика  – Classic FM ТОП 7. Сред произведенията в първото издание попадат класически творби на Верди, Рахманинов, Шопен, Бизе.

От понеделник до неделя на интернет страницата на Classic FM радио, слушателите ще могат да гласуват за едно от седемте предложения в класацията. След регистрация на сайта всеки участник има право да гласува еднократно за своя фаворит за първата позия. Четирите творби, събрали най-много гласове, остават и в следващото издание на Classic FM TОП 7.

Всяка седмица един от слушателите, гласували за произведението, класирано на първа позиция, ще обогатява музикалната си колекция с уникален оригинален диск. Гласуването продължава до 20:00 часа в неделя. С жребий на живо в ефира на Classic FM радио всеки понеделник в 10:15 часа ще бъде определян седмичният печеливш. Победителят от първото издание на класацията ще спечели новия диск на „детето чудо”, както често го наричат, талантливия цигулар Елин Колев.

Повече информация можете да откриете на www.classicfmsofia.com.

 

- реклама -spot_img