СТАРТЕР става на 19!

Сутрешното шоу на БГ РАДИО празнува рожден ден от изолатора

Стартер – най-смешното сутрешно шоу в българския ефир навършва 19 години на 24 февруари. 19 години след началото, в дни на пандемия, Симо и Боги имат рожден ден! 

По традиция Стартер празнува на нестандартни места и по нестандартен начин, както приляга на най-забавното сутрешно шоу в радиоефира. За рождените дни на предаването, Симо и Боги са посрещали гости на циркова арена, в телевизионно студио, бензиностанция, кафене, класна стая в музикално училище, музей, ресторант и на матраци по пижами.

Тази година те ще се включат виртуално директно от изолатора – специално отделено само за тях помещение в БГ Радио. Вече пълнолетни, Симо и Боги ще ни разкажат за любовта по време на пандемия и за връзките от разстояние.  


В момент, в който не можем да се прегърнем и трябва да спазваме дистанция, те обявяват час за свиждане на 24 февруари и ще направят виртуални срещи със своите скъпи гости. Сред тях ще са Любо Киров, Мария Илиева, Дони, Юлиян Вергов, Виктор Николаев, Милица Гладнишка, Георги Тошев и още много, много приятели на
Стартер. Ще се „срещнат“ и с още една дългогодишна двойка – Сано и Нели, които също ще разкажат за любовта по време на изолация и за връзките от разстояние. 

 

Въпреки нетрадиционните обстоятелства, няма как да минем без традиционните „5 въпроса“ , където гост ще бъде футболната легенда Христо Стоичков, който съвсем скоро също беше рожденик.

Празничния ефир ще бъде изпълнен с много настроение, изненади, смях и любопитни истории „ зад стъклото“ на изолатора

Start typing and press Enter to search