СТАРТЕР по БГ РАДИО става на 10!

- реклама -spot_img

Симо и Богдана правят Тайна закуска и концерт за юбилея

 На 10 февруари най-забавното сутрешно радио шоу в българския ефир – СТАРТЕР навършва 10 години!

За пръв път партито по случай рождения ден ще бъде тайно – кой, с кого, защо, как и къде – Симо и Богдана ще обявят всички детайли едва в 7 сутринта на 10 февруари. До тогава, всеки ден в ефира на БГ РАДИО, те ще разкриват по малко за мистериозното събитие, подготвяно за юбилея им. Тайната закуска на СТАРТЕР ще събере на нетрадиционно място най-любимите български звезди, интересни гости, верни приятели и фенове на Симо и Боги, които са споделяли тези 10 години смях в ефира с тях.

За впечатляващ финал на празненствата по случай десетата годишнина на СТАРТЕР, БГ РАДИО подготвя и таен, акустичен Концерт за закуска, в който участие ще вземат едни от обичаните БГ артисти с песни, специално за юбилея на сутрешното предаване. Слушателите, които всяка сутрин се будят със Симо и Боги по БГ РАДИО, ще имат възможност да си спечелят покани за Тайната закуска от ефира на радиото, което пуска само българска музика, като разпознаят нетипичното място, на което ще се проведе тя с помощта на жокери от ефирния тандем.

Освен високия слушателски интерес към СТАРТЕР, признание за успеха на шоуто през десетте години откакто съществува, са и четирите награди от медийния фестивал “Сребърна вълна”, който се провежда ежегодно в “Албена” – за най-добро комедийно и ток шоу в радио ефира.

Тайната закуска на СТАРТЕР се осъществява със съдействието на бисквити “Закуска” от Победа. Вижте жокерите за нея на www.bgradio.bg.

- реклама -spot_img